SOMMERKAMPANJE

KLIKK HER

Raske leveranser

60 dagers returrett

Bestillinger innen 12.00 sendes samme dag

Spar kr 2 000

Elektrisk mini-ATV Nitrox Legend 1500W

13 999 ,-

inkl. moms

15 999 ,-

På lager

  • Du sparerkr 2 000
  • Sterk 1500W motor
  • Lang kjøretid 60-70 min
  • Støtdemping frem & bak

Produktbeskrivelse

El-firehjuling Nitrox Legend 1500W er en avansert modell designet for unge eventyrssøkere, som kombinerer topp ytelse med brukervennlighet og sikkerhet. Med sin kraftfulle børsteløse 1500W motor og kardandrift, tilbyr denne firehjulingen en jevn og vedlikeholdsfri opplevelse. Den er ideell for barn i alderen 10 til 16 år som er klare til å utforske utendørs med stil og komfort.

Firehjulingen skryter av en lang kjøretid på 60-70 minutter takket være det høykapasitets 48V – 20Ah batteriet, som enkelt kan tas ut og lades innendørs. Det betyr at eventyret aldri trenger å pause for lenge. Dens digitale LCD-fargedisplay gir klar informasjon om batteristatus og hastighet, mens den hydrauliske dempingen foran og bak garanterer en myk kjøretur selv på ujevne underlag.

Nitrox Legend er utstyrt med tre hastighetsinnstillinger – lav (8 km/t), middels (23 km/t), og høy (35 km/t) – som enkelt kan justeres for å matche førerens ferdighetsnivå og sikkerhetsbehov, kontrollert av en praktisk for/bak-bryter. Dette, i kombinasjon med LED-belysning, doble hydrauliske skivebremser bak og en hydraulisk trommelbremse foran, gjør firehjulingen både sikker og funksjonell.

Med en setehøyde på 59 cm og en maks last på 85 kg er denne firehjulingen bygget for å gi stabilitet og komfort. Den robuste konstruksjonen kompletteres med 16x8-7 dekk (både bak og foran), som gir utmerket grep og holdbarhet for alle typer terreng. Firehjulingen leveres i en kartong og krever noe montering, men dens enkle design gjør det raskt og enkelt å sette sammen.

Vær oppmerksom på at elektriske kjøretøy med en motorstyrke over 250 Watt og en topphastighet over 20 km/t ikke får kjøres på offentlig vei, men kun på inngjerdete områder. Med Nitrox Legend 1500W får barna dine en trygg og spennende kjøretur, samtidig som de lærer verdien av ansvar og kontroll. Denne el-firehjulingen for barn er ikke bare et fritidskjøretøy – det er en invitasjon til eventyr og utforskertrang.

Lader og batteri medfølger.

Spesifikasjoner

Anmeldelser

Om Ruller.no

Vi hos Ruller.no har vært med siden el-sparkesykkelens fødsel! I 2005 solgte vi våre første el-sparkesykler, som da var enkle modeller ment for barn i tiårsalderen. I dag fører vi Nordens bredeste sortiment av små elektriske kjøretøy, elektriske sparkesykler, supertøffe el-biler for barn, hoverboards og andre lette elektriske kjøretøy.

Les mer her

Våre andre butikker

Handle og betal trygt hos oss

KlarnaDHL