SPRING DEALS

KLIKK HER

60 dagers returrett

Gratis frakt mulig over 1000,-

Bestillinger innen 12.00 sendes samme dag

Om oss

Vi hos Ruller.no har vært med siden el-sparkesykkelens fødsel! I 2006 solgte vi våre første el-sparkesykler, som da var enkle modeller ment for barn i tiårsalderen. I dag fører vi Nordens bredeste sortiment av små elektriske kjøretøy, elektriske sparkesykler, supertøffe el-biler for barn, hoverboards og andre lette elektriske kjøretøy til svært konkurransedyktige priser.

I vårt Rull-team har vi en enorm erfaring med lette elektriske fremkomstmiddel. Sortimentet vårt er valgt ut med omtanke, der vi har nøye veid mellom forskjellige underleverandører for å utvikle et sortiment som holder god kvalitet uten at det koster en formue. Ruller tilbyr kvalitetsprodukter til en lavere pris ved å kutte ut mellommenn, pålitelige underleverandører og ved å eie hele selve prosessen fra produktutvikling og innkjøp til kundeservice og lagerplukking. Vi vil at alle skal ha råd til å kjøre elektrisk!

I tillegg til det store utvalget vårt av lette elektriske kjøretøy har vi også kyndig teknisk support og tilgang til eget verksted. Når du handler hos oss ønsker vi at du skal kunne bruke det elektriske fremkomstmiddelet ditt i mange år fremover. Vi har derfor satset på å ha et komplett sortiment av reservedeler tilgjengelig i våre store lagerlokaler på ca: 5000 m2.

Ruller.no er en del av Nordbutiker. Nordbutiker er en e-handelsbedrift med hovedfokus innenfor området lette elektrisk drevne kjøretøy, slik som el-sykler og el-sparkesykler, el-mopeder og elektriske seniorscootere.

 

Vi driver en rekke egenutviklede nettbutikker i Norden der vi selger våre egne varemerker. Siden starten i 2006 har vi levert elektrisk drift til over 200 000 fornøyde kunder i Norden. Hovedkontoret og varelageret vårt er i Sverige, rett utenfor Stockholm, der vi per dags dato er omtrent: 35 ansatte.

Om Ruller.no

Vi hos Ruller.no har vært med siden el-sparkesykkelens fødsel! I 2005 solgte vi våre første el-sparkesykler, som da var enkle modeller ment for barn i tiårsalderen. I dag fører vi Nordens bredeste sortiment av små elektriske kjøretøy, elektriske sparkesykler, supertøffe el-biler for barn, hoverboards og andre lette elektriske kjøretøy.

Les mer her

Våre andre butikker

Handle og betal trygt hos oss

KlarnaDHL