SOMMERKAMPANJE

KLIKK HER

Raske leveranser

60 dagers returrett

Bestillinger innen 12.00 sendes samme dag

Spar kr 4 000

Nitrox Fatbike Street 1500W

10 999 ,-

inkl. moms

14 999 ,-

På lager

  • Du sparerkr 4 000
  • Toppfart på 45 km/t!
  • Høyytelsesbatteri, sterk motor og frekke brede dekk
  • Børsteløs elektrisk motor med 1500W

Produktbeskrivelse

For de som ønsker å komme seg rundt med holdning, er den elektriske scooteren Nitrox Fatbike Street det opplagte valget! Dette er en elektrisk sparkesykkel med et høyytelses 60V 10,4Ah litiumbatteri, børsteløs elektrisk motor med 1500W kraft og vanvittig brede dekk.

De enorme dekkene gjør at du kommer deg komfortabelt rundt på både glatt og ujevnt underlag. Den kraftige elektriske motoren med 1500W effekt betyr at du enkelt kan cruise opp bakker.

En lading gir en rekkevidde på opptil 20 km med økonomisk kjørestil. Med Nitrox Fatbike Street kan du også føle deg trygg på å raskt kunne stoppe scooteren, da modellen er utstyrt med hydrauliske skivebremser både foran og bak.

Ryggespeil og ekstrasete inkludert.

OBS: Denne fatbiken kan ikke registreres som elmoped. OBS: For å kunne kjøre el-scooter på offentlig vei må motoreffekten være maks 250W og toppfarten må ikke overstige 20 km/t. Da dette kjøretøyet har en ytelse som overstiger dette kan denne kun kjøres i et avsperret område. 

Spesifikasjoner

Anmeldelser

Om Ruller.no

Vi hos Ruller.no har vært med siden el-sparkesykkelens fødsel! I 2005 solgte vi våre første el-sparkesykler, som da var enkle modeller ment for barn i tiårsalderen. I dag fører vi Nordens bredeste sortiment av små elektriske kjøretøy, elektriske sparkesykler, supertøffe el-biler for barn, hoverboards og andre lette elektriske kjøretøy.

Les mer her

Våre andre butikker

Handle og betal trygt hos oss

KlarnaDHL