SOMMERKAMPANJE

KLIKK HER

Raske leveranser

60 dagers returrett

Bestillinger innen 12.00 sendes samme dag

Spar kr 500

Elbil Volvo S90 R-design

3 999 ,-

inkl. moms

4 499 ,-

På lager

  • Du sparerkr 500
  • Eksklusiv elbil for barn
  • Tro kopi av Volvo S90 i mindre målestokk
  • Masse detaljer og funksjoner

Produktbeskrivelse

Virkelig kul elbil for barn i form av Volvo S90, her i R-designversjon med lakkert karosseri, sete i kunstlær, gummidekk og 2,4G fjernkontroll! OBS: Bildene kan være litt forskjellig fra den faktiske bilen, da vi akkurat nå låner leverandørens egne bilder.

Volvo S90 trenger egentlig ingen videre presentasjon. Sammen med stasjonsvogn-søskenet V90 er det nemmelig en av Sveriges absolut mest solgte personbiler for tiden! Denne elbilen er en likverdig replika av S90 og byr på mengder med lekre Volvo-designdrag som gjør bilen veldig realistisk. Hva sies om detaljer som Volvos nye LED-lys "Tors hammer", fungerende LED-lys bak, Volvo-felger samt mengder av andre Volvo-detaljer/emblem som resulterer i en skikkelig drømmeleke for de små Volvofantastene! Og døm av naboens forbausning når denne leken står parkert ved siden av din ekte Volvo på gården!

Elbil Volvo S90 Inscrpition leveres med en megde ulike funksjoner for å minne så mye som mulig om en ekte bil. Noe som særskiller akkurat Inscription-versjonen fra de fleste andre elbiler på markedet er at bilen har et lakkert kaross samt sete i kunstlær. Dette gir en helt annen detaljefinish på bilen, spesiellt når solen lyser på og karossen glinser i samspill med smilet på den lille føreren! At bilen har sete i kunstlær gir ikke bare et luksuriøs følelse, men også en bedre komfort sammenlignet med tradisjonelle seter i hardplast. Utover dette har Volvo S90 åpningsbare dører samt en innredingn i kupeen som nesten ser ut som en ekte Volvo. En "bilstereo" med flere førinnspilte melodier finnes, samt mulighet til å koble til MP3-spiller, USB-enhet eller SD-kort for å spille av din egen favorittmusikk. Belysning i strålkasterne finnes i de modellriktige Volvo "Tors hammer" LED-deisgn. Også baklyktene lyser frekt i rødt LED-lys. En detalje som er satt pris på med denne elbilen er gummidekk. Det er en stor fordel sammenlignet med dekk i hardplast da de fir en mye mer stillegående drift samt at livslengden blir mye lengre.

Elbil Volvo S90 er utstyrt med doble elmotorer som gjör at begge bakhjulene driver. Dette er en stor fordel sammenlignet med enkelmotorede bilder da bilen både får mer kraft samt bedre fremkommelighet. Bilen har tre hastighetsnivåer fremover samt ryggegir. Fremover kan man kjøre i opp til 6 km/h. En lading holder til opp til 45-90 minutter "leketid" (kommer an på bruk) og batteriet lades fullt på ca: 8-10 timer med den medfølgende laderen. Det er veldig enkelt å kjøre for barnet - gass med gasspedalen og stopp gjennom å slippe på gasspedalen. Vår elbil Volvo S90 Momentum er, utover gummidekk, også utstyrt med myk start, noe som gir en mindre rykket drift og dermed bedre komfort. Dessuten er bilen utstyrt med individuell støtdemping for å øke komforten ytterligere! Til denne modellen inngår det også en fjernkontroll slik at du som forelder kan styre (eller nødstoppe) hvis så ønskes. Det er en 2,4G fjernkontroll som er digital, noe som innebærer at den ikke forstyrres av andre radiosendere og dermed kan flere biler kjøre ved siden av hverandre. Det er med fjernkontrollen du som forelder stiller inn hvilken hastighetsnivå bilen skal ha. De lavere hastighetene er bra for de yngre barna eller i trange miljøer.

Elbilen leveres i kartong og krever viss montering før bruk. Monteringsanvisning på svensk følger med. Lader og batteri medfølger.

  • Anbefales fra 3 år.
  • Brukes kun under oppsyn av voksen.
  • Må ikke brukes i trafikken.
  • Må ikke brukes i nærhet av stup eller vassdrag.

Spesifikasjoner

Anmeldelser

Om Ruller.no

Vi hos Ruller.no har vært med siden el-sparkesykkelens fødsel! I 2005 solgte vi våre første el-sparkesykler, som da var enkle modeller ment for barn i tiårsalderen. I dag fører vi Nordens bredeste sortiment av små elektriske kjøretøy, elektriske sparkesykler, supertøffe el-biler for barn, hoverboards og andre lette elektriske kjøretøy.

Les mer her

Våre andre butikker

Handle og betal trygt hos oss

KlarnaDHL