SOMMERKAMPANJE

KLIKK HER

60 dagers returrett

Raske leveranser

Bestillinger innen 12.00 sendes samme dag

ABUS Granit Quick Skivebremslås Mini

1 499 ,-

inkl. moms

På lager

Produktbeskrivelse

ABUS Granit Quick er mest sannsynlig Norges med solgte skivebremslås og passer perfekt for sikring av mc, lett mc og scootere. Låsen har en lettere konstruksjon av plast kombinert med ulike metaller noe som gir låsen høy toleranse mot anngrep. Stålbøylen av mangan gjør at låsen blir helt overlegen mot attakk med klipp- og filverktøy. Godkjent for mc og moped.

- 11 mm stålbolt - To nøkler medfølger, hvor den ene har en LED-lampe - ABUS Code Card for koiering av nøkler samt bestilling av reservenøkler. - ABUS Plus-Sylinder for effektiv beskyttelse mot manipulasjon som f.eks. dirking. - En minnesklemme som påminnelse for å forhindre utilsiktig kjøring med kjøretøyet når det fortsatt er låst inngår. - Dobbel låsing av bøyle i låsekroppen. - Veldig brukervennlig for enkel og sikker transport i en spesiell lomme, f.eks. under setet. - Høyde: 53mm - Bredde: 12-20mm - Vekt: 604g For å øke tyveribeskyttelse ved parkering under lengre tid så anbefales det at kjøretøyet sikres i et fast objekt med bøylelås eller kjetting. Passer ikke: Elmoped Viverra Elsykler Minder elektriske sparkesykler

Spesifikasjoner

Anmeldelser

Om Ruller.no

Vi hos Ruller.no har vært med siden el-sparkesykkelens fødsel! I 2005 solgte vi våre første el-sparkesykler, som da var enkle modeller ment for barn i tiårsalderen. I dag fører vi Nordens bredeste sortiment av små elektriske kjøretøy, elektriske sparkesykler, supertøffe el-biler for barn, hoverboards og andre lette elektriske kjøretøy.

Les mer her

Våre andre butikker

Handle og betal trygt hos oss

KlarnaDHL