SOMMERKAMPANJE

KLIKK HER

60 dagers returrett

Raske leveranser

Bestillinger innen 12.00 sendes samme dag

ABUS Detecto Skivebremslås med alarm og kjetting

2 999 ,-

inkl. moms

På lager

Produktbeskrivelse

En unik 2-i-1 lås med en kombinasjon av bremseskivelås/kjetting og en integrert alarm. Låsehuset er i solid rustfritt stål, med alle rørlige deler nøye prøvd for beste motstandskraft mot vær og vind.

Posisjonssensoren utløser alarmen når låsen flyttes fra sin originale posisjon. Låsen må ikke angripes fysisk, uten det holder om motorsykkelen flyttes fra sin posisjon for at alarmen skal gi fra seg et alarmsignal på 100 db. Sikkerhetsalarm som forhindrer at låsen glemmes i skiven. Mekanisk sensor for aktivering. Kombinert med en ny 12mm ABUS-kjetting med løpende løkke og tekstilcover, så har du en lås som gjør det nærmest umulig for tyven å flytte på sykkelen ubemerket. Kjettingen kobles enkelt i bremseskivelåsen. Bremseskivelåsen kan også brukes separat fra kjettingen. Kjettingen er spesiellt tilpasset til bremseskivelåsen Detecto 8077 og kan ikke kombineres med andre lås. Når låsen er akivert så har også den røde blinkende lampen en avskrekkende effekt. - 12mm kjetting (Loop) med tekstilstrømpe som beskyter mot lakkskader. - Kjettingen, 13,5mm bulten, huset og de bærende delene av låsemekanismen er laget av spesialherdet stål. - 3D Position Detection - registrerer vibrasjoner og minimale rørelser. - Alarmfunksjon med minst 100db i 15 sekunder. Der etter automatisk ny aktivering. - Låsen kan transporteres låst uten at alarmen aktiveres. - Batteri- og aktivitetsstatusen indikeres med hjelp av ulike akustiske og visuelle signaler (flerfarget LED). - To nøkler medfølder, den ene med LED-lampe. - ABUS Code Card for kopiering av nøkler og bestilling av reservenøkler. - ABUS X-Plus-sylinder for ytterst effektiv besykttelse mot manipulasjon som f.eks. dirking. - Beskyttelsespose i neopren inngår for enkel og sikker transport i en spesiell lomme, f.eks. under setet. - Lengde kjetting: 120cm - Tykkelse kjetting: 12mm - Vekt: 5200g - To AAA-standardbatterier for mating av elektronikkenheten medfølger. Passer ikke: Elmoped Viverra Elsykler Mindre elsparkesykler

Spesifikasjoner

Anmeldelser

Om Ruller.no

Vi hos Ruller.no har vært med siden el-sparkesykkelens fødsel! I 2005 solgte vi våre første el-sparkesykler, som da var enkle modeller ment for barn i tiårsalderen. I dag fører vi Nordens bredeste sortiment av små elektriske kjøretøy, elektriske sparkesykler, supertøffe el-biler for barn, hoverboards og andre lette elektriske kjøretøy.

Les mer her

Våre andre butikker

Handle og betal trygt hos oss

KlarnaDHL