SOMMERKAMPANJE

KLIKK HER

Raske leveranser

60 dagers returrett

Bestillinger innen 12.00 sendes samme dag

Spar kr 4 000

Nitrox Explore 250W

14 999 ,-

inkl. moms

18 999 ,-

Tilbake på lager 2024-07-30

Produktbeskrivelse

Nitrox Explore 250W er ikke bare en elektrisk sykkel med attitude, den er din billett til en jevn og eventyrlig reise. Utforsk verden med stil og komfort, enten på bygater eller terreng!

Design
Nitrox Explore 250W har et futuristisk mopedutseende og imponerer med en kombinasjon av kult design og praktisk funksjonalitet. Den solide rammen av aluminium og stållegering gir ikke bare et moderne inntrykk, men også stabilitet under alle dine eventyr. Med LED-lys og blinklys bak er du synlig og trygg i trafikken.

Ytelse og bruk
Den kraftige 250W motoren og de hydrauliske skivebremsene gir enestående ytelse og sikkerhet. Med Shimano 7-trinns girkasse er Nitrox Explore perfekt for ulike terreng og hastigheter. Enten du pendler til jobb eller takler offroad-utfordringer, vil denne elsykkelen gjøre hver tur til en fornøyelse.

Rekkevidde
Oppdag verden uten begrensninger med Nitrox Explore 250W og dens imponerende rekkevidde på opptil 65 km. Det avtakbare litiumbatteriet med en kapasitet på 720 Wh gjør det enkelt å lade innendørs og gir deg friheten til å utforske lengre avstander uten å bekymre deg.

Motor og batteri
Med en bakmontert motor og et kraftig 720 Wh litiumbatteri gir Nitrox Explore en jevn og pålitelig kraftoverføring. De hydrauliske skivebremsene foran og bak gir optimal bremseytelse og sikkerhet. LCD-skjermen med IP54 vanntetthet gir deg kontroll over reisen, med informasjon om hastighet, batterinivå og mer. Lader og batteri medfølger.

IP-Grad

Elsykkelen er IP54-sertifisert, noe som betyr at den tåler vannsprut fra alle retninger. Hvis det begynner å regne under sykkelturen, er det bare å kjøre videre! Som for alle andre esykler på markedet, er det viktig å være forsiktig med å utsette produktet for store mengder vann, da det kan trenge gjennom og påvirke elektronikken. 

Levering, retur og betaling
Lader og batteri følger med. Nitrox Explore 250W leveres i kartong direkte til døren. Levering skjer vanligvis innen 2-5 dager hjem til deg med gratis frakt.

Du har selvfølgelig 14 dagers returrett. Ved retur skal varen returneres i vesentlig uendret stand. For ekstra sikkerhet tilbyr vi også åpent kjøp i inntil 60 dager i tillegg til vanlig returrett. Dette gjelder ubrutt emballasje.

Spesifikasjoner

Anmeldelser

Om Ruller.no

Vi hos Ruller.no har vært med siden el-sparkesykkelens fødsel! I 2005 solgte vi våre første el-sparkesykler, som da var enkle modeller ment for barn i tiårsalderen. I dag fører vi Nordens bredeste sortiment av små elektriske kjøretøy, elektriske sparkesykler, supertøffe el-biler for barn, hoverboards og andre lette elektriske kjøretøy.

Les mer her

Våre andre butikker

Handle og betal trygt hos oss

KlarnaDHL