SOMMERKAMPANJE

KLIKK HER

Raske leveranser

60 dagers returrett

Bestillinger innen 12.00 sendes samme dag

Spar kr 300

HoverCar till Hoverboard

1 199 ,-

inkl. moms

1 499 ,-

På lager

Produktbeskrivelse

Nå kan du forvandle airboard eller hoverboard til en super morsom Go Kart! Denne robuste HoverCar kommer med et sporty ristet "go kart" -sete med ryggstøtte. HoverCar kan enkelt justeres for å passe de fleste brukere og hoverboards.

Hvis du eier et hoverboard eller airboard, er HoverCar fra Rull et must! Forvandle hoverboardet ditt fullstendig til en helt ny type kjøretøy, trygt og til en god pris. Det er veldig morsomt å kjøre rundt som Super Mario i Mariokart!

 

HoverCar monteres på hoverboardet ditt med medfølgende stropper. Stroppene kan tilpasses de fleste hoverboards med hjulstørrelse 6-10 tommer. Det er også mulig å justere lengden på rammen slik at den passer til benlengden din.

 

Det beste er at hoverkarten også er superenkel å kjøre - du lærer å kjøre det på få sekunder! Når det er på tide å bruke hoverboardet som vanlig igjen, fjernes karten i løpet av sekunder.

 

  • Vekt: ca 11 kg
  • Rammematerial: Lakkert stål
  • Hjulmaterial: Solid gummi

 

OBS! Hoverboard er ikke inkludert - hvis du trenger en, kan du selvfølgelig kjøpe en fra oss.

Spesifikasjoner

Anmeldelser

Om Ruller.no

Vi hos Ruller.no har vært med siden el-sparkesykkelens fødsel! I 2005 solgte vi våre første el-sparkesykler, som da var enkle modeller ment for barn i tiårsalderen. I dag fører vi Nordens bredeste sortiment av små elektriske kjøretøy, elektriske sparkesykler, supertøffe el-biler for barn, hoverboards og andre lette elektriske kjøretøy.

Les mer her

Våre andre butikker

Handle og betal trygt hos oss

KlarnaDHL