SOMMERKAMPANJE

KLIKK HER

Raske leveranser

60 dagers returrett

Bestillinger innen 12.00 sendes samme dag

Spar kr 4 000

Evobike SPORT-8 - Herre

15 999 ,-

inkl. moms

19 999 ,-

Tilbake på lager 2024-07-18

  • Du sparerkr 4 000
  • Gjentagende høye karakterer i Aftonbladets årlige elsykkeltest
  • Sporty elsykkel i Trekking-modell
  • Perfekt pendlersykkel

Produktbeskrivelse

En oppdatert variant av vår testvinnende storselger! Med integrert batteri og enda kraftigere lader for opptil 50% raskere ladetid er Sport-8 bedre enn noengang!


Vinner av Pricerunners store el-sykkeltest i 2022. Med den høyeste karakteren av alle testede el-sykler ble Evobike Sport-8 kåret til den beste el-sykkelen i Pricerunners uavhengige el-sykkeltest. Med åtte gir og sterk navmotor i bakhjulet er Evobike SPORT-8 250W en av våre storselgere – med all rettmessighet!

Design

Evobike SPORT-8 er en sporty elsykkel av trekking-modell, som passer perfekt som pendlersykkel. En stiv aluminiumsramme og lavt plassert litiumbatteri i rammen sørger for at sykkelen føles svært stødig og fleksibel. 2023-år modellen har et oppdatert OLED-display som er enda mindre og smidigere, uten at informasjonen den viser blir påvirket. Den smelter elegant inn i styret og risikoen for støtskader er dermed minimal. Dessuten blir det mer plass til å feste sykkelkurver og liknende på styret.

Ytelse og bruk

Kjørestillingen kan endres fra sportslig til en mer oppreist stilling takket være styrestammen som kan justeres både i høyden og i vinkel. På styret finnes også et lekkert bakgrunnsbelyst OLED-display som du kan bruke for å stille inn hvor mye motoren skal hjelpe til i fem nivåer. Her vises også informasjon om batteriets status, hastighet, snitthastighet, makshastighet og distansemåler. Via OLED-displayet kan du også regulere sykkelens belysning foran og bak.

Batteriet er integrert i rammen, noe som gir en mer følsom og sportslig sykkelfølelse og slankt design. Det frigjør også bagasjeholderen helt til f.eks. montering av barnesete.

Evobike SPORT-8 har et girsystem med åtte girposisjoner fra kjente Shimano og har et utvendig girsystem, som gir lav rullemotstand og et bredt girområde. Som på alle endre utenpålignende girsystem skifter man gir mens man tråkker. Bremsesystemet består av effektive skivebremser på både for- og bakhjulet. Dette gir god bremsekraft ved alle nivåer.

Rekkevidde

Rekkevidden for sykler er alltid vanskelig å definere, da det avhenger av mange ulike faktorer, spesielt hvor mye du hjelper til med å tråkke og hvilket assistansenivå du har valgt. For å gi et noenlunde bilde, angir vi rekkevidden til ca 45-75 eller 55-85 km per lading.

Motor og batteri

Evobike SPORT-8 effektiv navmotor i bakhjulet med 250W kraft kommer fra kvalitetsmerket Ananda. 

Litiumbatteriet har en kapasitet på 432Wh eller 504 Wh. Det går helt fint å lade batteriet montert på sykkelen, men alternativt kan det tas av for lading et annet sted.

Sport-8 kommer nå med en enda kraftigere 3A-lader, som gjør at batteriet lader opptil 50 % raskere enn før.

Spesifikasjoner

Anmeldelser

Om Ruller.no

Vi hos Ruller.no har vært med siden el-sparkesykkelens fødsel! I 2005 solgte vi våre første el-sparkesykler, som da var enkle modeller ment for barn i tiårsalderen. I dag fører vi Nordens bredeste sortiment av små elektriske kjøretøy, elektriske sparkesykler, supertøffe el-biler for barn, hoverboards og andre lette elektriske kjøretøy.

Les mer her

Våre andre butikker

Handle og betal trygt hos oss

KlarnaDHL