SPRING DEALS

KLIKK HER

60 dagers returrett

Gratis frakt mulig over 1000,-

Bestillinger innen 12.00 sendes samme dag

Sammenleggbare sykler

Følelsen av en elsykkel i full størrelse Evobike Travel er en sammenleggbar elsykkel med en hjuldiameter på 20 tommer. Modellen er virkelig lettkjørt med en sykkelfølelse som minner mye om en sykkel i full størrelse, og det tar ikke lang tid før du glemmer at det er en kompakt sammenleggbar elsykkel du sykler!

1 Produkter

Spar kr 3 000
EvoBike Travel - Sammenleggbar

EvoBike Travel - Sammenleggbar

Topplassering i flere elsykkeltester! EvoBike Travel er en glatt sammenleggbar e...

På lager

17 999 ,-
14 999 ,-
inkl. moms

Sammenleggbar el-sykkel

Fordeler med en sammenleggbar el-sykkel

En sammenleggbar el-sykkel kombinerer de funksjonelle egenskapene til en tradisjonell el-sykkel med en unik fordel: den er sammenleggbar. Dette betyr at du uten problemer kan folde sammen din el-sykkel for å enkelt plassere den i bilens bagasjerom, spare plass i et trangt garasje, oppbevare den i bagasjeoppbevaringen på nattog eller under kontorpulten.

Bærbarhet

Disse el-syklene er designet for å enkelt kunne foldes sammen til en kompakt størrelse, noe som gjør dem perfekte for å ta med på offentlig transport, oppbevare i bilen eller under arbeidsbordet.

Lagring

Takket være deres reduserte størrelse når de er sammenfoldet, er sammenleggbare el-sykler mer praktiske å oppbevare i begrensede rom som små boliger eller kontormiljøer, sammenlignet med standard sykler eller el-sykler som ikke kan foldes sammen.

Brukerfleksibilitet

De gir brukeren det beste av to verdener: muligheten til å sykle med manuell kraft eller å benytte seg av den elektriske assistansen for en lettere tur, eller en kombinasjon av begge, noe som gjør dem til et utmerket valg for både trening og komfort.

Høykvalitetskomponenter

Våre sammenleggbare el-sykler er utstyrt med et 36V litiumbatteri som er elegant integrert i sykkelens ramme, noe som gir et estetisk tiltalende og strømlinjeformet design samtidig som sykkelens stabilitet forbedres. Modellen Evobike Travel er utstyrt med premiumkomponenter for å sikre fokus på elsystemet og drivmekanismen. Med en motor fra Bafang og battericeller fra Samsung garanteres pålitelig drift og lang levetid.

Om Ruller.no

Vi hos Ruller.no har vært med siden el-sparkesykkelens fødsel! I 2005 solgte vi våre første el-sparkesykler, som da var enkle modeller ment for barn i tiårsalderen. I dag fører vi Nordens bredeste sortiment av små elektriske kjøretøy, elektriske sparkesykler, supertøffe el-biler for barn, hoverboards og andre lette elektriske kjøretøy.

Les mer her

Våre andre butikker

Handle og betal trygt hos oss

KlarnaDHL