SOMMERKAMPANJE

KLIKK HER

Raske leveranser

60 dagers returrett

Bestillinger innen 12.00 sendes samme dag

Spar kr 700

Nitrox S250 Lite

3 299 ,-

inkl. moms

3 999 ,-

På lager

  • Du sparerkr 700
  • Toppfart 20 km/t, lovlig på offentlig vei
  • Lang rekkevidde
  • Luftfylte dekk for myk kjøring

Produktbeskrivelse

Opplev den siste innovasjonen innen urban transport med Nitrox S250 Lite, en toppmoderne elektrisk sparkesykkel som kombinerer ytelse, design og teknologi for en uovertruffen kjøreopplevelse. Med en rekke oppgraderinger sammenlignet med sin forgjenger Alu-8, tilbyr Nitrox S250 Lite en smidig, effektiv og behagelig reise, hvor enn du er på vei.

Nitrox S250 Lite har en topphastighet på 20 km/t og er dermed lovlig å kjøre på offentlig vei. Denne elektriske sparkesykkelen krever ingen trafikkforsikring.

Ytelse og fremkommelighet

Nitrox S250 Lite drives av en kraftig 250W motor og tilbyr en toppfart på 20 km/t, perfekt for bymiljøer. Dens luftfylte dekk sikrer en myk kjøring selv på ujevne underlag, og med en rekkevidde på 15-20 km tar den deg lett dit du vil. Dessuten takler den bakker uten problemer, noe som gjør den ideell for variert terreng.

Design

Denne elektriske sparkesykkelen har et kompakt og lett design, noe som gjør den enkel å håndtere og transportere. Med sin elegante svart/blå eller svart/grå fargekombinasjon skiller den seg ut i mengden. Den er også utstyrt med en praktisk LCD-skjerm som viser hastighet og batteristatus.

En ekstra sadel er tilgjengelig for kjøp for å montere på.

Teknologi

Med tre hastighetsmodus kan du tilpasse din kjøring etter dine behov, fra en rolig spasertur til full fart. Den elektroniske bremsen foran og skivebremsen bak gir sikker og pålitelig innbremsing. Ladetiden er imponerende kort, bare 3-4 timer for en full lading, med mulighet til å nå 80% kapasitet på bare 3 timer.

Sikkerhet

Nitrox S250 Lite er utstyrt med LED-belysning og reflekser for økt synlighet. Den robuste aluminiumsrammen og kapasiteten til å bære opptil 120 kg maksvekt garanterer en stabil og sikker tur.

IP Grad

Med en IPX5-klassifisering er den elektriske sparkesykkelen beskyttet mot vannstråler fra alle hold, noe som betyr at du kan kjøre gjennom lett regn uten bekymringer.

Lader og batteri medfølger.

Spesifikasjoner

Anmeldelser

Om Ruller.no

Vi hos Ruller.no har vært med siden el-sparkesykkelens fødsel! I 2005 solgte vi våre første el-sparkesykler, som da var enkle modeller ment for barn i tiårsalderen. I dag fører vi Nordens bredeste sortiment av små elektriske kjøretøy, elektriske sparkesykler, supertøffe el-biler for barn, hoverboards og andre lette elektriske kjøretøy.

Les mer her

Våre andre butikker

Handle og betal trygt hos oss

KlarnaDHL