SOMMERKAMPANJE

KLIKK HER

Raske leveranser

60 dagers returrett

Bestillinger innen 12.00 sendes samme dag

Spar kr 300

Elektrisk Skateboard Nitrox Fishboard 300W

2 199 ,-

inkl. moms

2 499 ,-

På lager

Produktbeskrivelse

Superlett og superkult Elektrisk Skateboard med litiumbatteri og sterk 300W børsteløs navmotor! For de som liker skateboards, er dette virkelig et must!

Dette skateboardet er verken tungt eller vanskelig å bære med seg da produktet har en vekt på kun 3,7 kg, noe som gjør det enkelt å ta det med seg hvor som helst. Et praktisk bærehåndtak er også tilgjengelig på brettet. Et helt fantastisk transportmiddel å ta med seg når du er på farten! Elektrisk Skateboard Nitrox Fishboard 300W er drevet av en kraftig børsteløs hub motor plassert i det ene bakhjulet.

Motoren er helt vedlikeholdsfri, og selv om 300W ikke høres så mye ut så har i grunn Skateboardet en toppfart på 15 km/t, noe som er mer enn nok. Maksimal belastning er på 60 kg. en morsom funksjon er at det også er mulig å kjøre i revers! Du akselererer jevnt med en trådløs fjernkontroll basert på digital 2.4G-teknologi (det forstyrres ikke av annet radioutstyr). Med en finger kan du akselerere og bremse, og du kan også velge hastigheten i tre ulike nivåer for å tilpasse dine ulike kjøreferdigheter. Skateboardet får strøm fra et 24V litiumbatteri som ligger under brettet.

En lading på ca 3 timer gir opptil 8 km rekkevidde, avhengig av hvordan du kjører. Batteriet har en innebygd overbelastningsbeskyttelse for å motvirke overladning. I tillegg minner Elektrisk skateboard Nitrox Fishboard 300W om et vanlig skateboard i tre. 

Lader og batteri medfølger.

*MERK! Vi minner om at dette kjøretøyet ikke er lovlig annet enn på lukket, avsperret område for motorsport.

Spesifikasjoner

Anmeldelser

Om Ruller.no

Vi hos Ruller.no har vært med siden el-sparkesykkelens fødsel! I 2005 solgte vi våre første el-sparkesykler, som da var enkle modeller ment for barn i tiårsalderen. I dag fører vi Nordens bredeste sortiment av små elektriske kjøretøy, elektriske sparkesykler, supertøffe el-biler for barn, hoverboards og andre lette elektriske kjøretøy.

Les mer her

Våre andre butikker

Handle og betal trygt hos oss

KlarnaDHL