SOMMERKAMPANJE

KLIKK HER

Raske leveranser

60 dagers returrett

Bestillinger innen 12.00 sendes samme dag

Spar kr 1 000

Nitrox OR500

4 999 ,-

inkl. moms

5 999 ,-

På lager

  • Du sparerkr 1 000
  • Stark 500W motor
  • Klarar tuffare backar
  • Dämpning och luftfyllda däck fram och bak

Produktbeskrivelse

Med Nitrox OR500, en avansert elektrisk sparkesykkel designet for eventyrlystne sjeler, tar du dine utflukter til neste nivå. Selv om dette kraftverket ikke er ment for offentlige veier, åpner dets imponerende funksjoner og design opp for en verden av muligheter der lover og regler tillater.

Design

Den stilige Nitrox OR500 kombinerer moderne teknologi med elegant design, og tilbyr et iøynefallende transportmiddel som garantert vekker oppmerksomhet. Dens robuste aluminiumsramme og luftfylte dekk sikrer en jevn tur uansett underlag. Enkelheten i monteringen og muligheten til å tilpasse hastigheten gjør den til en allsidig følgesvenn for alle dine eventyr.

Hvis du ønsker å montere en ekstra sadel, er dette mulig å kjøpe til.

Ytelse og bruk

Nitrox OR500 er utstyrt med en kraftig 500W motor, som gjør den i stand til å håndtere selv de mest utfordrende terrengene og tøffere bakker. Med luftfylte dekk for en mykere kjøring og demping både foran og bak, tilbyr denne elektriske sparkesykkelen en komfortabel reise selv på ujevne underlag. Den er perfekt for bruk på private veier, innenfor inngjerdete områder, eller som et spennende element ved organiserte arrangementer.

Nitrox OR500 har 3 hastighetsinnstillinger basert på maksimal hastighet. Produktet leveres med maksimal hastighet satt til 20 km/t. Dette kan enkelt økes til 35 km/t gjennom en 3-trinns løsning som tar noen sekunder å gjennomføre. Se egen manual for dette.

Rekkevidde

Utrustet med et effektivt batteri, tilbyr Nitrox OR500 en imponerende rekkevidde på 25-30 km per lading, noe som gjør den ideell for lengre utflukter eller intensive treningsøkter. Ladetiden på bare 5-6 timer (4 timer til 80%) betyr at du raskt er klar for ditt neste eventyr.

Motor og batteri

Hjertet i denne elektriske sparkesykkelen er dens 500W motor sammen med et kraftig batteri på 280,8Wh. Denne kombinasjonen sikrer sterk ytelse og pålitelighet, mens den jevne hastighetsjusteringen tilbyr full kontroll over din ferd.

IP-klasse

Med en IP-klasse på IP45 er Nitrox OR500 beskyttet mot støv og vannsprut, noe som gjør den til et holdbart valg for eventyr i forskjellige miljøer. Denne robustheten sikrer at elektrisk sparkesykkel kan holde seg i topp stand selv under tøffere forhold.

Nitrox OR500 er mer enn bare en elektrisk sparkesykkel; den er en invitasjon til eventyr og oppdagelsesferder, skreddersydd for de områdene der dens bruk er tillatt. La din kreativitet strømme og utforsk nye grenser med Nitrox OR500.

Spesifikasjoner

Anmeldelser

Om Ruller.no

Vi hos Ruller.no har vært med siden el-sparkesykkelens fødsel! I 2005 solgte vi våre første el-sparkesykler, som da var enkle modeller ment for barn i tiårsalderen. I dag fører vi Nordens bredeste sortiment av små elektriske kjøretøy, elektriske sparkesykler, supertøffe el-biler for barn, hoverboards og andre lette elektriske kjøretøy.

Les mer her

Våre andre butikker

Handle og betal trygt hos oss

KlarnaDHL