SOMMERKAMPANJE

KLIKK HER

Raske leveranser

60 dagers returrett

Bestillinger innen 12.00 sendes samme dag

Nitrox OR600 Joy Dirt

9 999 ,-

inkl. moms

På lager

  • Kraftig 600W motor
  • Takler bakker opp til 20 grader
  • Myk kjøring med luftfylte offroad-dekk

Produktbeskrivelse

Oppdag friheten og den uovertrufne kjøregleden med vår nyeste modell, Elscooter Nitrox OR600 Joy Dirt – en robust og pålitelig følgesvenn. Designet for å tilby både eventyr og pålitelighet, tar denne elscooteren deg frem med letthet og stil. Med avansert teknologi, enestående design og høyeste sikkerhetsstandarder, er Nitrox OR600 Joy Dirt den ultimate følgesvennen.

Ytelse og framkommelighet

Med en kraftig 600W motor som topper 45 km/t og tilbyr tre hastighetsnivåer, tilpasser Nitrox OR600 Joy Dirt seg enkelt til dine behov. Dens lange rekkevidde på 30-45 km sikrer at du når målet ditt uten å bekymre deg for å måtte lade ofte, mens kapasiteten til å håndtere bakker opp til 20 grader viser dens sanne kraft og framkommelighet.

Design

Elscooter Nitrox OR600 Joy Dirt utstråler en følelse av eventyr og robusthet med sin elegante svarte finish og offroad-kapable luftfylte dekk. Dens sammenleggbare design gjør den enkel å oppbevare og transportere, noe som gir deg friheten til å ta den med overalt. I tillegg gir den digitale LCD-fargedisplayen et smidig grensesnitt for å raskt vise viktig informasjon og navigere gjennom scooterns ulike funksjoner.

Teknologi

Denne elscooteren er utstyrt med den nyeste teknologien for å optimalisere kjøreopplevelsen din. Fra den effektive motoren og det kraftige batteriet til den intuitive digitale displayen, alt samarbeider for å gi deg en problemfri og nytbar reise. Med funksjoner som cruisekontroll og ulike hastighetsmodus, kan du tilpasse kjøreturen etter dine ønsker og behov.

Sikkerhet

Sikkerhet har vært en høy prioritet i utviklingen av Nitrox OR600 Joy Dirt. Med skivebremser både foran og bak, sterk LED-belysning og reflekterende elementer, er en sikker tur garantert selv under dårlige lysforhold. De luftfylte dekkene sammen med demping på både for- og bakhjulet bidrar til stabilitet og komfort, selv på ujevnt underlag.

IP Grad

Nitrox OR600 Joy Dirt er IP54-klassifisert, noe som betyr at den er beskyttet mot sprut og støv. Denne klassifiseringen sikrer at du kan nyte elscooteren din under ulike værforhold, og gir deg friheten til å utforske nye veier med tillit.

Med sin kraftige motor, lange rekkevidde og robuste konstruksjon, er Elscooter Nitrox OR600 Joy Dirt det ultimate valget for alle som søker en pålitelig, allsidig og morsom elscooter. Opplev eventyr som aldri før med denne toppmoderne elscooteren.

Lader og batteri medfølger.

Spesifikasjoner

Anmeldelser

Om Ruller.no

Vi hos Ruller.no har vært med siden el-sparkesykkelens fødsel! I 2005 solgte vi våre første el-sparkesykler, som da var enkle modeller ment for barn i tiårsalderen. I dag fører vi Nordens bredeste sortiment av små elektriske kjøretøy, elektriske sparkesykler, supertøffe el-biler for barn, hoverboards og andre lette elektriske kjøretøy.

Les mer her

Våre andre butikker

Handle og betal trygt hos oss

KlarnaDHL