SOMMERKAMPANJE

KLIKK HER

Raske leveranser

60 dagers returrett

Bestillinger innen 12.00 sendes samme dag

Spar kr 3 000

Elbil Buggy XL

8 999 ,-

inkl. moms

11 999 ,-

På lager

  • Du sparerkr 3 000
  • Større og mer avansert modell
  • Anbefales for barn over 5-6 år
  • Overlegne kjøreegenskaper sammenlignet med andre elbiler for barn.

Produktbeskrivelse

Elbil Buggy XL er mer som et kjøretøy enn leketøy sammenlignet med tradisjonelle elbiler for barn. Dels fordi modellen er større i forhold til formatet med plass til to i kupeen. Bilen veier hele 53 kg, noe som sier en del om størrelsen! Det større formatet gjør at bilen ikke egner seg for de yngste barna (under 5-6 år), fordi det blir vanskelig å rekke frem til pedalene.

Også teknologien i bilen skiller seg fra de litt mindre elbilene for barn, fordi Buggy XL har høyere toppfart på ca 13-15 km/t samt har separat gass- og bremsepedal. Bilen har en børsteløs elmotor med effekt på hele 180 Watt, som får kraft fra en solid batteripakke med hele 24V 14 Ah. Bilen er bakhjulsdrevet og har såkalt differensialdrift, akkurat som en ordentlig bil! Dette gir overlegne kjøreegenskaper sammenlignet med andre elbiler for barn. Den har tre hastighetsnivåer samt revers. Utover dette har bilen store hjul med luftfylte dekk og støtdempere som gir komfortabel og stillegående drift.

Men biler er jo så mye mer enn bare motorer! Buggy XL har mye av «det lille ekstra» i form av LED-belysning, seter i kunstlær, bilstereo med Bluetooth og Støtte for USB-minne, dører som kan åpnes m.m. Dette er rett og slett et vaskekte drømmeleketøy!

Elbilen leveres i eske og det kreves noe montering før bruk. Monteringsanvisning på engelsk medfølger. Lader og batteri medfølger.

  • Anbefalt alder fra 5-6 år.
  • Benyttes kun under tilsyn av en voksen.
  • Må ikke benyttes i trafikken, kun på avgrensede områder.
  • Må ikke benyttes nær stup eller i nærheten av vann.

Spesifikasjoner

Anmeldelser

Om Ruller.no

Vi hos Ruller.no har vært med siden el-sparkesykkelens fødsel! I 2005 solgte vi våre første el-sparkesykler, som da var enkle modeller ment for barn i tiårsalderen. I dag fører vi Nordens bredeste sortiment av små elektriske kjøretøy, elektriske sparkesykler, supertøffe el-biler for barn, hoverboards og andre lette elektriske kjøretøy.

Les mer her

Våre andre butikker

Handle og betal trygt hos oss

KlarnaDHL