SOMMERKAMPANJE

KLIKK HER

Raske leveranser

60 dagers returrett

Bestillinger innen 12.00 sendes samme dag

Spar kr 800

Elektrisk mini-ATV Revenger R/C

3 699 ,-

inkl. moms

4 499 ,-

På lager

  • Du sparerkr 800
  • Mye kraft og god fremkommelighet
  • En mengde funksjoner
  • Passer for barn i alderen 3-7 år

Produktbeskrivelse

ATV Revenger er en tøff ATV med doble 35W elektriske motorer, støtdempere og gummidekk. Den har også fungerende lys, lydeffekter samt tilkobling for Mp3-spiller. Den har to hastighetstrinn samt revers. 

ATVen er utstyrt med doble el-motorer som gjør at begge bakhjulene driver. Dette er en stor fordel da bilen får mer kraft samt bedre fremkommelighet. Den har to girposisjoner, forover og revers. Framover kan man komme opp i 5-6 km/t, revers i ca 3 km/t. Alt kontrolleres med knappetrykking på ATVen sitt kontrollpanel, der du også finner knappen for å aktivere lydeffekter, samt en inngang for å koble til en Mp3-spiller. En lading til en 60-90 min "leketid" og batteriet lades fullt på ca 8 timer med medfølgende lader. El-bilen er veldig lett å kjøre for barna - gi gass med gasspedalen og stanse ved å slippe opp pedalen.

Anbefalt alder er ca 3-7 år. Yngre barn kan i tilfelle bruke produktet med hjelp av en voksen. Obs: lader og/eller fjernkontroll ligger under setet. Lader og batteri medfølger.

  • Bruk kun under tilsyn av en voksen.
  • Bruk ikke i trafikken.
  • Bruk ikke i nærheten av stup eller vann.

Spesifikasjoner

Anmeldelser

Om Ruller.no

Vi hos Ruller.no har vært med siden el-sparkesykkelens fødsel! I 2005 solgte vi våre første el-sparkesykler, som da var enkle modeller ment for barn i tiårsalderen. I dag fører vi Nordens bredeste sortiment av små elektriske kjøretøy, elektriske sparkesykler, supertøffe el-biler for barn, hoverboards og andre lette elektriske kjøretøy.

Les mer her

Våre andre butikker

Handle og betal trygt hos oss

KlarnaDHL