SOMMERKAMPANJE

KLIKK HER

Raske leveranser

60 dagers returrett

Bestillinger innen 12.00 sendes samme dag

Spar kr 700

Elbil Traktor Farmer

3 299 ,-

inkl. moms

3 999 ,-

På lager

  • Du sparerkr 700
  • Henger for barnas leksaker
  • Sterk motor
  • Kan brukes med eller uten henger

Produktbeskrivelse

Tøff elektrisk traktor i klassisk grønnfarge med mange funksjoner! Vår tøffe traktor Farmer er stor for formatet med solide hjul med røft mønster og doble motorer med til sammen 70W effekt. I tillegg er det mange morsomme funksjoner som henger, belysning, bilstereo og gir forover/bakover.

Traktoren er laget for å kjøre rundt på tomten med store hjul og betydelig bakkeklaring. Den er også komfortabel da bilen har såkalt "myk start" (ved bruk av fjernkontroll), noe som gir mindre rykkete kjøring. Bilen er utstyrt med doble elektriske motorer som driver begge bakhjulene.

Hengeren kan enkelt tas av og på, avhengig av hva du vil gjøre den dagen!

Traktoren har to hastighetsmoduser fremover og et reversgir. Forover kan kjøres i opptil 6-8 km/t (uten fjernkontroll). En lading er nok til 45-60 minutter med "leketid" (avhengig av bruk) og batteriet er fulladet på ca 6-8 timer med medfølgende lader. Elbilen er veldig lettkjørt for barna - akselerer med gasspedalen og stopp ved å slippe pedalen.

Denne elbilen inkluderer også en fjernkontroll slik at du som forelder kan styre den om ønskelig. Perfekt for å få hjelp av foreldrene til de minste, samt nødstopp dersom den lille bestemmer seg for å gå ut i nabolaget.

Produktet krever sluttmontering, instruksjoner følger med. Lader og batteri medfølger.

Spesifikasjoner

Anmeldelser

Om Ruller.no

Vi hos Ruller.no har vært med siden el-sparkesykkelens fødsel! I 2005 solgte vi våre første el-sparkesykler, som da var enkle modeller ment for barn i tiårsalderen. I dag fører vi Nordens bredeste sortiment av små elektriske kjøretøy, elektriske sparkesykler, supertøffe el-biler for barn, hoverboards og andre lette elektriske kjøretøy.

Les mer her

Våre andre butikker

Handle og betal trygt hos oss

KlarnaDHL