SOMMERKAMPANJE

KLIKK HER

Raske leveranser

60 dagers returrett

Bestillinger innen 12.00 sendes samme dag

Spar kr 500

Elbil Toyota Hilux 4WD

5 499 ,-

inkl. moms

5 999 ,-

På lager

  • Du sparerkr 500
  • Stor og luksuriøs pickup
  • Firehjulsdrift
  • Plass til to barn

Produktbeskrivelse

Stor og kraftig pickup med firehjulsdrift og plass til to barn! Vår Elbil Toyota Hilux 4WD er virkelig noe som fanger blikk, og med finesser som åpningsbare dører og bakluke, LED-belysning samt bilstereo gir det en suveren opplevelse. Bilen har myk start/stopp for behagligere drift uten rykkete kjøring. Ekte gummidekk og støtdempere gir god komfort. Leveres med fjernkontroll, 2.4G.

Elbilen Toyota Hilux 4WD kommer med en rekke funksjoner som minner mye om en ekte bil. Dører, panser og luke til lasteplanet kan åpnes. Flere forhåndsinnspilte melodier er tilgjengelige, samt muligheten til å koble til MP3-spiller, USB-stasjon eller SD-kort for å spille din egen favorittmusikk. Belysning er tilgjengelig i strengelasterne med kjølig LED-lys, noe som gir effektive turer selv når det er mørkt ute.

Bilen er utstyrt med fire elektriske motorer som gir bilen FIREHJULSDRIFT! Dette er en stor fordel da bilen får mer kraft og bedre fremkommelighet. Bilen har tre hastighetsmoduser fremover samt revers. Foran deg kan du kjøre i opptil 5 km/t. Elbilen er veldig lettkjørt for barna - akselerer med gasspedalen og stopp ved å slippe pedalen. Denne modellen inkluderer også en fjernkontroll slik at du som forelder kan styre om ønskelig. Med fjernkontrollen kan du som forelder ta kontroll over bilen når som helst ved behov.

  • Bruk kun under tilsyn av en voksen.
  • Bruk ikke i trafikken.
  • Bruk ikke i nærheten av stup eller vann.

Lader og batteri medfølger.

Spesifikasjoner

Anmeldelser

Om Ruller.no

Vi hos Ruller.no har vært med siden el-sparkesykkelens fødsel! I 2005 solgte vi våre første el-sparkesykler, som da var enkle modeller ment for barn i tiårsalderen. I dag fører vi Nordens bredeste sortiment av små elektriske kjøretøy, elektriske sparkesykler, supertøffe el-biler for barn, hoverboards og andre lette elektriske kjøretøy.

Les mer her

Våre andre butikker

Handle og betal trygt hos oss

KlarnaDHL