SOMMERKAMPANJE

KLIKK HER

Raske leveranser

60 dagers returrett

Bestillinger innen 12.00 sendes samme dag

Spar kr 500

Elektrisk mini-ATV Nitrox Spirit 500W

6 499 ,-

inkl. moms

6 999 ,-

På lager

  • Du sparerkr 500
  • Tøff elektrisk firehjuling for barn
  • Toppfart ca 15 km/t
  • Sterk elmotor og luftfylte hjul

Produktbeskrivelse

Tøff elektrisk firehjuling for barn med 500W sterk elmotor og luftfylte hjul. Toppfart ca 15 km/t!

Batteripakken til den såkalte "Quickswap"-modell, som betyr at den enkelt kan løftes ut for lading på et annet sted (separat ladekabel kreves). For de som ønsker å forlenge spilletiden kan du derfor kjøpe en ekstra batteripakke for raskt å bytte med!

Vår elektriske mini-ATV Nitrox Spirit 500W er en tøff firehjuling for barn som ikke må forveksles med mindre elektriske kjøretøy. Denne typen produkter ligner mer på "ekte" ATV-er da de har bedre kraft- og hastighetsressurser, skivebremsesystemer og mer omfattende konstruksjon med metallramme.

Med 500W motoreffekt oppnår denne ATV-en en toppfart på ca 15 km/t. Motorkraften kan stilles inn på tre ulike nivåer (høy, middels, lav) via en tenningslås slik at du som forelder kan tilpasse ATV-en til ulike aldre/ferdigheter til føreren. Toppfarten varierer i de ulike modusene fra ca 5 km/t opp til ca 15 km/t. Normalt sett, størrelsesmessig, fungerer produktet vanligvis fra 3-4 års alder og opp til ca 10-12 år.

Modellen har luftfylte hjul og støtdemping både foran og bak. Dette gir god framkommelighet på både grus og gress. Batteripakke på 36V 9Ah som gir en driftstid på cirka 30-60 minutter per lading.

Produktet leveres i pappeske og krever sluttmontering. Lader og batteri medfølger. Obs: Dekalene er ikke montert, leveres på dekalark.

MERK:

  • Denne typen hobbykjøretøy må ikke kjøres på offentlig vei!
  • Produktet må aldri brukes uten tilsyn av en voksen.
  • Bruk aldri produktet i nærheten av klipper eller vassdrag.

Spesifikasjoner

Anmeldelser

Om Ruller.no

Vi hos Ruller.no har vært med siden el-sparkesykkelens fødsel! I 2005 solgte vi våre første el-sparkesykler, som da var enkle modeller ment for barn i tiårsalderen. I dag fører vi Nordens bredeste sortiment av små elektriske kjøretøy, elektriske sparkesykler, supertøffe el-biler for barn, hoverboards og andre lette elektriske kjøretøy.

Les mer her

Våre andre butikker

Handle og betal trygt hos oss

KlarnaDHL