PRE-SEASON SALE

KLIKK HER

60 dagers returrett

Gratis frakt mulig over 1000,-

Bestillinger innen 12.00 sendes samme dag

FAQ

Hvor lang er leveringstiden? 2-5 arbeidsdager, avhengig av vekt og størrelse på pakken din og hvor i landet du bor.
Hvor lang tid tar en retur? Forutsatt at returen er godkjent, vil du vanligvis motta refusjon innen 14 dager etter at varen er mottatt av vår returavdeling.
Hvordan returnerer jeg en vare?

Du returnerer varen din ved å varsle oss om din retur via kontaktskjemaet, pakke varen i henhold til våre anbefalinger og bruke returseddelen du mottok ved levering.

Les mer om hvordan du returnerer en vare og hvilke betingelser som gjelder for retur.

Hvor mye koster det å gjøre en retur? Ved retur 20 kr/kilo inkl. mva i returfrakt. Minste belastning 100 kr.
Hvordan vet jeg hvilken reservedel som passer til produktet mitt? Søk opp ditt produkt og klikk på "reservedeler" under produktbeskrivelsen så finner du reservedelene som passer til ditt produkt. Du kan også søke etter riktig reservedel via "Reservedeler" under "Våre produkter". Trenger du hjelp til å finne den rette - ta kontakt med vår kundeservice så hjelper vi deg.
Hvor er pakken min? Når varen din er sendt fra vårt lager, vil du motta en leveringsbekreftelse til din e-post. I den e-posten finner du en sporingslenke for pakken din. Hvis du ikke har mottatt en leveringsbekreftelse, anbefaler vi å dobbeltsjekke spam.

Om Ruller.no

Vi hos Ruller.no har vært med siden el-sparkesykkelens fødsel! I 2005 solgte vi våre første el-sparkesykler, som da var enkle modeller ment for barn i tiårsalderen. I dag fører vi Nordens bredeste sortiment av små elektriske kjøretøy, elektriske sparkesykler, supertøffe el-biler for barn, hoverboards og andre lette elektriske kjøretøy.

Les mer her

Våre andre butikker

Handle og betal trygt hos oss

KlarnaDHL