SOMMERKAMPANJE

KLIKK HER

Raske leveranser

60 dagers returrett

Bestillinger innen 12.00 sendes samme dag

Spar kr 300

Elbil Pickup 4WD

4 699 ,-

inkl. moms

4 999 ,-

På lager

  • Du sparerkr 300
  • BEST I TEST
  • Firehjulsdrift
  • Plass til to barn

Produktbeskrivelse

BEST I TEST!

Stor og kraftig pickup med firehjulsdrift og plass til to barn! Vår elbil Pickup 4WD er virkelig noe som fanger blikk, og med finesser som åpningsbare dører og bakluke, LED-belysning samt bilstereo gir det en suveren opplevelse. Modellen har t.o.m. seter i luksuriøst og komfortabelt kunstlær! Bilen har myk start/stopp for behagligere drift uten rykkete kjøring. Ekte gummidekk og støtdempere gir god komfort. Leveres med fjernkontroll, 2.4G.

Elbil Pickup 4WD levereres med flere ulike funksjoner for å at den skal minne om en ordentlig bil. Dører, panser og bagasjerom kan åpnes. Flere forhåndslagrede låter finnes, samt mulighet til å koble til MP3-spiller, USB-enhet eller SD-kort for å spille din egen favorittmusik. Belysning finnes i strålekasterne med tøff LED-stil, som gir effektfulle kjøreturer også når det er mørkt ute.

FIREHJULSDRIFT! Dette er en stor fordel da bilen dels får mer kraft samt bedre fremkommelighet. Bilen har tre hastighetstrinn framover samt revers. Framover kan man kjøre i opptil 6 km/h. En opplading rekker til opptil 45-90 min ""leketid"" (avhengig av type bruk) og batteriet lades fullt på ca 8 timer med medfølgende lader. El-bilen er veldig lett å kjøre for barna - gi gass med gasspedalen og stans ved å slippe opp pedalen. Til denne modellen inngår også en fjernkontroll slik at du som forelder kan styre om det ønskes. Det er også med denne du stiller inn hvilket hastighetstrinn bilen skal ha. De lavere hastighetene er bra for yngre barn eller trange miljøer. Med fjernkontrollen kan du som forelder når som helst ta kontroll over bilen om det skulle behøves.

Lader og batteri medfølger.

  • Bruk kun under tilsyn av en voksen.
  • Bruk ikke i trafikken.
  • Bruk ikke i nærheten av stup eller vann.

Spesifikasjoner

Anmeldelser

Om Ruller.no

Vi hos Ruller.no har vært med siden el-sparkesykkelens fødsel! I 2005 solgte vi våre første el-sparkesykler, som da var enkle modeller ment for barn i tiårsalderen. I dag fører vi Nordens bredeste sortiment av små elektriske kjøretøy, elektriske sparkesykler, supertøffe el-biler for barn, hoverboards og andre lette elektriske kjøretøy.

Les mer her

Våre andre butikker

Handle og betal trygt hos oss

KlarnaDHL