SOMMERKAMPANJE

KLIKK HER

Raske leveranser

60 dagers returrett

Bestillinger innen 12.00 sendes samme dag

Spar kr 500

Elbil Mercedes GTR AMG 4Matic

4 999 ,-

inkl. moms

5 499 ,-

På lager

  • Du sparerkr 500
  • Tøff supersportsbil med firehjulsdrift
  • Høy komfort
  • Luksuriøs følelse

Produktbeskrivelse

Superkul FIRHJULSDREVET supersportsbil til elbil med plass til to barn samt skikkelig høy utstyrsnivå! Mercedes GTR AMG 4Matic er dessuten utstyrt med en STOR batteripakke på hele 12V 14h, noe som er 2-3 ganger større enn mange andre elbiler.

Mercedes GTR AMG 4Matic er en superkul supersportsbil for den som vil synes på veiene. Du som forelder skal ikke være lei deg for at du ikke har en superbil som denne - unn barnet ditt en i stedenfor! Denne Mercedesen er bygget i replica miniformat og har mengder med lektre funksjoner/detaljer som gir et veldig realistiskt utseende. Dette er helt enektl et must for alle Benz-fantaster!

Bilen er veldig komfortabel for den lille sjåføren; et sete i kunstlær finnes som dels gir et luksuriøst utseende, men også øker komforten. Individuell støtdemping finnes også for samtlige hjul. Videre har bilen åpningsbare dører, lekker LED-belysning foran/bak, sportsfelger med gummidekk samt mengder av autentiske Mercedes-emblem, dekaler og detaljer. Modellen er dessuten utstyrt med myk start noe som gir en mer behagelig og mindre rykkete drift for den lille bilentusiasten. Bilen drives av en skikkelig stor batteripakke med hele 12V 14Ah kapasitet som består av doble oppladbare blybatterier. En lading på ca: 10-12 timer gir opp til 60-90 minutters "leketid" (kommer an på kjøremåte). Enten så kan bilen kjøres av barnet selv, eller styres av forelderen med den medfølgende fjernkontrollen. Å kjøre bilen er enkelt: gass med gasspedalen og bilen stopper når du slipper på pedalen. Bilen kan kjøres på egen hånd fra ca 2-3 års alder, yngre barn kan kjøres av foreldrene med fjernkontrollen! Den 2,4G fjernkontrollen som inngår er digital, noe som gjør at den ikke forstyrres av andre fjernkontroller. Det er altså ikke noe problem å kjøre samtidig som flere elbiler hvis det ønskes.

Bilen er utstyrt med fire individuelle motorer på 35W/stk (total motoreffekt hele 140 Watt!). Dette kan ikke sammenligned med mindre elbiler som ofte bare har en eller muligens to motorer. Firehjulsdriften på Mercedes GTR AMG 4Matic gir en overlegen fremkommelighet og kraft, samt en toppfart på ca 6 km/h. Tre hastighetsnivåer finnes som du stiller inn gjennom fjernkontrollen. Det finnes også revers.

Elbilen leveres i kartong og krever viss montering før bruk. Monteringsanvisning på svensk følger med. Lader og batteri medfølger.

  • Anbefales fra 3 år.
  • Brukes kun under oppsyn av voksen
  • Må ikke brukes i trafikken
  • Må ikke brukes i nærheten av stup eller vassdrag

Spesifikasjoner

Anmeldelser

Om Ruller.no

Vi hos Ruller.no har vært med siden el-sparkesykkelens fødsel! I 2005 solgte vi våre første el-sparkesykler, som da var enkle modeller ment for barn i tiårsalderen. I dag fører vi Nordens bredeste sortiment av små elektriske kjøretøy, elektriske sparkesykler, supertøffe el-biler for barn, hoverboards og andre lette elektriske kjøretøy.

Les mer her

Våre andre butikker

Handle og betal trygt hos oss

KlarnaDHL