SOMMERKAMPANJE

KLIKK HER

Raske leveranser

60 dagers returrett

Bestillinger innen 12.00 sendes samme dag

Spar kr 1 000

Elbil Brannbil

3 499 ,-

inkl. moms

4 499 ,-

På lager

  • Du sparerkr 1 000
  • Drømmeleketøy for den lille helten
  • Massevis av kule detaljer og funksjoner
  • Kommer frem på de fleste underlag

Produktbeskrivelse

Drømmeleketøyet for den lille reddningsmannen i nøden som vil ta med seg vannpistolen og gå ut på brannslukkingseventyr i nabolaget! Mengder av kule funksjoner finnes som blålys, åpningsbare dører, solide EVA-dekk m.m.

Det er noe spesiellt med brannbiler - ikke sant? De fleste barn pleier ihvertfall å stirre lenge på de tøffe røde bilene med blålys og masse heftige funksjoner. Nå kan du gi ditt barn muligheten til å selv gi seg ut på utrykkning i en helt egen brannbil! Denne bilen har masse heftige detaljer og funksjoner. Blålyset fungerer selvfølgelig slik at omgivelsene har en sjans å gå til siden når det er utrykkning. Videre har bilen solide EVA-dekk, i motsetning til tomme hardplastdekk som mange andre elbiler for barn har. Dekket ger stillere drift på asfalt og lengre levetid. Innebygd stereo med en haug med forhåndsinnspilte sanger samt muligheten til å koble til en MP3-spiller finnes også.

Denne elbilen har doble motorer på 35W/stk som gjør at begge bakhjulene driver. Dette gjør at bilen kommer seg fram også på grus og klipte gressplener. Bilen drives av ett stort 12V 10Ah oppladbar batteri og lades med medfølgende lader. En lading på 8-10 timer gir opp til 60-90 minuters "leketid". Enten kan bilen kjøres av barnet selv eller styres av forelderen med medfølgende fjernkontroll. Å kjøre bilen er enkelt: gasse med gaspedalen og deretter stanser bilen av seg selv når man slipper gassen. Den her bilen er utstyrt med så kalt myk start, som gir en mindre rykkete drift sammenlignet med enklere modeller. Bilen kan kjøres på egen hånd fra ca: 3 års alderen, yngre barn kan bli kjørt av forelderen sin med fjernkontrollen. Du som forelder kan enkelt stille inn et av tre hastighetsnivå for bilen for å tilpasse toppfarten etter ditt barns alder, eller nødstanse med fjernkontrollen. Den fjernkontrollen som inngår er av digital 2,4G-modell, som gjør at den ikke forstyrres av annen radioutstyr.

Elbilen leveres i kartong og krever en viss montering før bruk. Monteringsinstruksjoner på engelsk følger med. Lader og batteri medfølger.

  • Bruk kun under tilsyn av en voksen.
  • Bruk ikke i trafikken.
  • Bruk ikke i nærheten av stup eller vann.

Spesifikasjoner

Anmeldelser

Om Ruller.no

Vi hos Ruller.no har vært med siden el-sparkesykkelens fødsel! I 2005 solgte vi våre første el-sparkesykler, som da var enkle modeller ment for barn i tiårsalderen. I dag fører vi Nordens bredeste sortiment av små elektriske kjøretøy, elektriske sparkesykler, supertøffe el-biler for barn, hoverboards og andre lette elektriske kjøretøy.

Les mer her

Våre andre butikker

Handle og betal trygt hos oss

KlarnaDHL