SOMMERKAMPANJE

KLIKK HER

Raske leveranser

60 dagers returrett

Bestillinger innen 12.00 sendes samme dag

Spar kr 1 000

Nitrox El-Cross 800W

6 999 ,-

inkl. moms

7 999 ,-

På lager

  • Du sparerkr 1 000
  • Toppfart opptil ca 25 km/h
  • Kraftig elmotor
  • Regulerbar makshastighet

Produktbeskrivelse

Tøff og morsom elektrisk dirtbike som vil gjøre barnet ditt til kongen av nabolaget!

800W sterk elektrisk motor som er vedlikeholdsfri og veldig stille i drift. Ingen oljeflekk, ingen varme eksosrør, ingen innstilling av forgasser - bare tut (lad) og kjør!

Toppfarten på Nitrox elektriske terrengsykkel er rundt 25 km/t. Kraften til motoren kommer fra en batteripakke på 36V 9Ah, bestående av tre seriekoblede blysyreakkumulatorer. Driftstiden per lading er normalt mellom 30-60 minutter, avhengig av bruk.

Fordelene med elektriske motorer er mange når det gjelder produkter av denne typen. Minimal service sammenlignet med bensindrevne varianter er noe som sannsynligvis alle foreldre setter pris på. I tillegg er det mer miljøvennlig med elektrisk kraft og mer økonomisk da driftskostnadene i strøm er nesten ingenting.

Nitrox elektriske dirt bike har solide dekk med mønstre som gir bra grep selv på kuperte veiforhold. Støtdempere både foran og bak for økt komfort.

Anbefalt brukeralder er ca 6 år og oppover.

MERK: Klistremerkene er ikke montert, levert på klistremerkeark. Lader og batteri medfølger.

Sittehøyde: 58 cm
Akselavstand: 84 cm
Bakkeklaring: 18 cm

MERK: Dette produktet kan ikke kjøres på offentlig vei!

Spesifikasjoner

Anmeldelser

Om Ruller.no

Vi hos Ruller.no har vært med siden el-sparkesykkelens fødsel! I 2005 solgte vi våre første el-sparkesykler, som da var enkle modeller ment for barn i tiårsalderen. I dag fører vi Nordens bredeste sortiment av små elektriske kjøretøy, elektriske sparkesykler, supertøffe el-biler for barn, hoverboards og andre lette elektriske kjøretøy.

Les mer her

Våre andre butikker

Handle og betal trygt hos oss

KlarnaDHL