SOMMERKAMPANJE

KLIKK HER

Raske leveranser

60 dagers returrett

Bestillinger innen 12.00 sendes samme dag

Spar kr 2 000

Nitrox El-Cross 1600W

12 999 ,-

inkl. moms

14 999 ,-

På lager

  • Du sparerkr 2 000
  • Sterk elektrisk motor
  • Justerbar styrke og maksimal hastighet
  • Perfekt leketøy for fartsfylt terrengkjøring

Produktbeskrivelse

Tøff elektrisk terrengsykkel for barn. Med en sterk elmotor på 1600 W er det rikelig med kraft selv på mer kuperte veier – et perfekt leketøy for den litt modigere som liker fart og terrengkjøring, med andre ord!

Nitro El-cross 1600 W har støtdemping både foran og bak og er utstyrt med solide terrengdekk for en komfortabel tur, selv i litt gjørme!

Den elektriske crossen har en 1600W sterk elmotor, som gir en toppfart på 40 km/t og kraft til å takle både grus- og gressflater og mindre bakker. Crossen har en trinnløs justerbar styrke og hastighet som gjør at du enkelt kan begrense motorkraften.

Fordelene med elektriske motorer er mange når det kommer til leker av denne art. Lite service sammenlignet med bensindrevne varianter er noe de fleste foreldre setter pris på. I tillegg er motorene nesten lydløse, noe som gjør at du ikke forstyrrer omgivelsene eller skader hørselen til den lille sjåføren.

Produktet leveres praktisk talt klar til å kjøre. Det eneste du monterer selv er styret. Verktøysett inkludert. Lader og batteri medfølger.

MERK: Dette produktet får ikke kjøres på offentlig vei!

Spesifikasjoner

Reservedeler

Anmeldelser

Om Ruller.no

Vi hos Ruller.no har vært med siden el-sparkesykkelens fødsel! I 2005 solgte vi våre første el-sparkesykler, som da var enkle modeller ment for barn i tiårsalderen. I dag fører vi Nordens bredeste sortiment av små elektriske kjøretøy, elektriske sparkesykler, supertøffe el-biler for barn, hoverboards og andre lette elektriske kjøretøy.

Les mer her

Våre andre butikker

Handle og betal trygt hos oss

KlarnaDHL