SOMMERKAMPANJE

KLIKK HER

Raske leveranser

60 dagers returrett

Bestillinger innen 12.00 sendes samme dag

Spar kr 3 000

Evobike Travel - Sammenleggbar

16 499 ,-

inkl. moms

19 499 ,-

På lager

  • Du sparerkr 3 000
  • Fleksibel sammenleggbar elsykkel
  • Virkelig god sykkelfølelse
  • Høy kvalitet

Produktbeskrivelse

Topplassering i flere elsykkeltester! Evobike Travel er en glatt sammenleggbar elsykkel med navmotor i bakhjulet. Svært god sykkelfølelse og meget enkel å legge sammen. Husk at du har mulighet til å oppgradere til et større batteri, en nesten unik mulighet i dette markedet. På årets modell finner du et oppdatert OLED-display på styret som tar mindre plass.

Design

Det faktum at Evobike Travel er designet i et kompakt format gjør den både stilig og praktisk. Svært god sykkelfølelse og meget enkel å legge sammen uten verktøy. Den er tilgjengelig i tre farger, sølv, svart og blå, med stilige skinndetaljer på håndtaket. Batteriet er integrert i rammen på en veldig stilig måte, noe som bidrar til den kompakte og slanke følelsen.

Sammenlagt blir elsykkelen så kompakt at den lett får plass i bagasjerommet på bilen, i bobilen eller tar minimalt med plass i boden på de mest snørike dagene.

Ytelse og bruk

Evobike Travel har alle karaktertrekkene som en virkelig god sammenleggbar elsykkel bør ha. Den er kompakt og fleksibel, men har likevel en veldig god sykkelfølelse, også uten at det går ut over kvaliteten på komponentene. Du legger enkelt sammen sykkelen på midten av rammen og feller ned styret, noe som gir et kompakt og sammenlagt format.

Når du bruker denne, glemmer du fort at det er en sammenleggbar elsykkel det handler om, sykkelfølelsen er rett og slett veldig god! En del av dette kommer av at batteriet er integrert i rammen, noe som gir et lavt tyngdepunkt. Effekten er en strammere og sportsligere sykkelfølelse. Plasseringen av batteriet betyr også at du ikke påvirker bagasjebrettets lastekapasitet, noe plasseringen av batteriet under bagasjebrettet gjør. Du kan enkelt lade batteriet direkte i sykkelen gjennom en ladekontakt rett under styret eller ved å løsne batteriet fra sykkelen og lade det separat et annet sted.

Motoren starter automatisk når du tråkker og bistår opptil 25 km/t, i henhold til gjeldende trafikkregler. Du stiller enkelt på OLED-skjermen hvor mye motoren skal hjelpe i fem nivåer. I tillegg til det kan du også se informasjon om batteriets status, hastighet og avstandsmåler.

Rekkevidde

Rekkevidden for sykler er alltid vanskelig å definere, da det avhenger av mange ulike faktorer, spesielt hvor mye du hjelper til med å tråkke og hvilket assistansenivå du har valgt. For å gi et omtrentlig bilde, oppgir vi vanligvis rekkevidden til ca 30-50 km for det lille batteriet eller 35-60 km for det store batteriet per lading.

Motor og batteri

Evobike Travel er utstyrt med kvalitetskomponenter, dette gjelder ikke minst motor og batteri. Den effektive børsteløse navmotoren med 250W kraft kommer fra det kjente kvalitetsmerket Bafang og er plassert i bakhjulet. Litiumbatteriet er tilgjengelig i to valgbare størrelser, 324 Wh og 378 Wh.

 *Sykkelen som vises på miljøbilder kan i noen tilfeller vise forrige års modell og detaljer kan dermed avvike fra elsykkelen levert til deg. Se produktbilder for nøyaktige detaljer. 

Spesifikasjoner

Anmeldelser

Om Ruller.no

Vi hos Ruller.no har vært med siden el-sparkesykkelens fødsel! I 2005 solgte vi våre første el-sparkesykler, som da var enkle modeller ment for barn i tiårsalderen. I dag fører vi Nordens bredeste sortiment av små elektriske kjøretøy, elektriske sparkesykler, supertøffe el-biler for barn, hoverboards og andre lette elektriske kjøretøy.

Les mer her

Våre andre butikker

Handle og betal trygt hos oss

KlarnaDHL