SOMMERKAMPANJE

KLIKK HER

Raske leveranser

60 dagers returrett

Bestillinger innen 12.00 sendes samme dag

Spar kr 800

Nitrox S250 Flex

3 699 ,-

inkl. moms

4 499 ,-

På lager

  • Du sparerkr 800
  • Toppfart 20 km/t, lovlig på offentlig vei
  • Lang rekkevidde
  • Luftfylte dekk for myk kjøring

Produktbeskrivelse

Opplev den nyeste innovasjonen innen urban reise med Nitrox S250 Flex, en toppmoderne elektrisk sparkesykkel som kombinerer ytelse, design og teknologi for en uovertruffen kjøreopplevelse. Med en rekke oppgraderinger sammenlignet med sin forgjenger Alu-8, tilbyr Nitrox S250 Flex en smidig, effektiv og fornøyelig reise, hvor enn du er på vei.

Nitrox S250 Flex har en toppfart på 20 km/t og er dermed lovlig å kjøre på offentlig vei.

Forskjellen mellom Flex og Lite

Både Nitrox S250 Flex og Nitrox S250 Lite er to virkelig gode elektriske sparkesykler. Det er imidlertid noen ting som skiller dem, Flex er en noe mer avansert modell sammenlignet med Lite.

Fordeler med Nitrox S250 Flex:

  • Større batteri, 280,8Wh (36V - 7,8ah) sammenlignet med 187,2Wh (36V - 5,2ah).
  • Lengre rekkevidde, opp til 30 km sammenlignet med opp til 20 km.
  • Dempet forgaffel
  • Litt høyere, 120 cm sammenlignet med 113,5 cm.


Ytelse og fremkommelighet

Nitrox S250 Flex drives av en kraftig 250W motor og tilbyr en toppfart på 20 km/t, perfekt for bymiljøer. Dens luftfylte dekk sikrer en myk kjøring selv på ujevne underlag, og med en rekkevidde på 25-30 km tar den deg enkelt dit du vil. Dessuten takler den bakker uten problemer, noe som gjør den ideell for variert terreng.

Design

Denne elektriske sparkesykkelen har et kompakt og lett design, noe som gjør den enkel å håndtere og transportere. Med sin stilige svart/blå eller svart/grå fargekombinasjon skiller den seg ut i mengden. Den er også utstyrt med en praktisk LCD-skjerm som viser hastighet og batteristatus.

En ekstra sal er tilgjengelig for kjøp for å montere på.

Teknologi

Med tre hastighetsmoduser kan du tilpasse kjøringen etter dine behov, fra en rolig spasertempo til full fart. Den elektroniske bremsen foran og skivebremsen bak gir sikker og pålitelig bremsing. Ladetiden er imponerende kort, kun 5-6 timer for en full lading, med mulighet til å nå 80% kapasitet på bare 4 timer.

Sikkerhet

Nitrox S250 Flex er utstyrt med LED-belysning og reflekser for økt synlighet. Dens robuste aluminiumsramme og kapasitet til å bære opptil 120 kg maksvekt garanterer en stabil og sikker tur.

IP Grad

Med en IPX5-klassifisering er den elektriske sparkesykkelen beskyttet mot vannstråler fra alle retninger, noe som betyr at du kan kjøre gjennom lett regn uten bekymringer.

Lader og batteri medfølger.

Spesifikasjoner

Anmeldelser

Om Ruller.no

Vi hos Ruller.no har vært med siden el-sparkesykkelens fødsel! I 2005 solgte vi våre første el-sparkesykler, som da var enkle modeller ment for barn i tiårsalderen. I dag fører vi Nordens bredeste sortiment av små elektriske kjøretøy, elektriske sparkesykler, supertøffe el-biler for barn, hoverboards og andre lette elektriske kjøretøy.

Les mer her

Våre andre butikker

Handle og betal trygt hos oss

KlarnaDHL