SOMMERKAMPANJE

KLIKK HER

Raske leveranser

60 dagers returrett

Bestillinger innen 12.00 sendes samme dag

Spar kr 2 000

DYU D3F 10Ah

4 999 ,-

inkl. moms

6 999 ,-

På lager

  • Du sparerkr 2 000
  • Godt bygget og kompakt elscooter
  • 360Wh (36 v 10 Ah)
  • Designet for tenåringer og voksne

Produktbeskrivelse

DYU D3F er en velbygd elscooter i kompakt format. Den har en noe større hjuldiameter, 14 tommer, sammenlignet med DYU D1F. DYU D3F er også 15 cm lengre og 5 cm høyere, noe som gjør at også lengre personer sitter komfortabelt.

Til tross for sin kompakte design er elscootere fra DYU utformet med fokus på tenåringer og voksne - det går altså helt utmerket å bruke scooteren som fullvoksen (maks last 120 kg). Den knappe vekten på bare 17 kg og det sammenleggbare styret gjør det enkelt å få plass til scooteren. Den puttes lett i bilens bagasjerom for å tas med inn til byen, eller stues enkelt inn i campingvogna eller båten når du skal på ferie. OBS! Ettersom denne elscooteren er utstyrt med sete, så kan den ikke kjøres på offentlige veier i Norge. Det innebygde litiumbatteriet (36V 360Wh) gir opp til 20-25 km rekkevidde per opplading (avhengig av lastevekt, kjørestil etc.).

Sparkesykkelen er IP54-sertifisert, noe som betyr at den tåler vannsprut fra alle retninger. Hvis det begynner å regne under sparkesykkelturen, er det bare å kjøre videre! Som for alle andre elektriske sparkesykler på markedet, er det viktig å være forsiktig med å utsette produktet for store mengder vann, da det kan trenge gjennom og påvirke elektronikken. 

Spesifikasjoner

Anmeldelser

Om Ruller.no

Vi hos Ruller.no har vært med siden el-sparkesykkelens fødsel! I 2005 solgte vi våre første el-sparkesykler, som da var enkle modeller ment for barn i tiårsalderen. I dag fører vi Nordens bredeste sortiment av små elektriske kjøretøy, elektriske sparkesykler, supertøffe el-biler for barn, hoverboards og andre lette elektriske kjøretøy.

Les mer her

Våre andre butikker

Handle og betal trygt hos oss

KlarnaDHL