Kundeservice

Hoverboard Airboard UL XL 10 tommer 2x350W - Hvit

Enter fullscreen
  • Hoverboard Airboard UL XL 10 tum 2x350W - Vit
  • Hoverboard Airboard UL XL 10 tum 2x350W - Vit
  • Hoverboard Airboard UL XL 10 tum 2x350W - Vit
Arrow Right Arrow Left
Ordinær pris: 3 995,-
2 995,-
 Gratis frakt mulig - Klikk her
OutOfStock
2995
NOK
Hoverboard Airboard UL XL 10 tommer 2x350W - Hvit
30151622
30151622
Dette er et av markedets beste Hoverboards med den mest presise og responsive følelsen samt sikkerhetssertifiering av amerikanske testinstitutet UL som stiller markedets hardeste krav på denne typen av elektriske produkter.Våre Hoverboards: Alltid CE-Godkjent 2 Års garanti - Bare på ruller.no Sikre og godkjente batterier Sikre og godkjente ladere Norsk bruksanvisning Gratis hjemlevering til døren din Mange hoverboards fra andre selskaper: Ikke CE-Godkjent Maks. 1 års garanti Ikke godkjente batterier Ikke godkjente ladere Ingen Norsk bruksanvisning Ingen retur etter åpnet emballasje Hoverboard XL 10 tommer har, som navnet antyder, 10" hjuldiameter. Forskjellen fra de med mindre hjul som finnes på mange andre modeller er definitivt en høyere bakkeklaring (ca 6 cm istedenfor 3 cm) og en høyere toppfart. En høyere bakkeklaring er å foretrekke om du noen gang trenger å kjøre over en kant eller annen ujevnhet. Dette hoverboard har doble motorer med 350W motoreffekt/stk. Dette gir godt med kraft til og med opp bakkene, og takler å dra førere på opp til 110 kg. For at gyrofunksjonen skal fungere riktig må man veie over 20 kg. Fremkommeligheten er overraskende god på grus og velklipt gress, men slike produkter er helt klart best på vannrette og harde underlag. Selvom det går an å bruke produktet under mildt fuktige omstendigheter, så anbefaler vi å unngå regn og ikke kjøre gjennom vannpytter. En lading tar kun ca to timer og gir en rekkvidde på opp til 15-20 km*. Medfølgende lader kobles til et helt vanlig vegguttak og den andre enden til ditt hoverboard. Laderen har en innbygget bryter som skrur av ladingen når batteriet er fulladet. Det koster i prinsipp ingenting i elkostnad å bruke ett hoverboard, kun ca 20 øre/lading. Denne modellen har innebygget Bluetooth-høyttaler slik at du kan koble til din musikkspiller trådløst. Du kan spille musikk mens du kjører, eller når du har parkert. Et innbygget selvbalanserende gyroskop gjør at du styrer ditt hoverboard ved å lene deg mot ønsket retning. Modellen har 2x350W motorer noe som gir nok av kraft også i motbakke. Et 36V 4,4 Ah lithiumbatteri gir en rekkevidde på opp til 15-20 km/lading. Medfølgene tilbehør: Bærveske, lader. Tilfredstiller samtlige CE-direktiv, også laderen Motorstyrke: 2 x 350W Toppfart: ca 15 km/h Batteri: SAMSUNG Lithium, 158Wh (36V 4,4Ah) Rekkvidde opp til 15-20 km* Luftfylte dekk Hjuldimensjon: 10 tommer (ca 27 cm) Innebygget Bluetooth-høyttaler Vekt: 14 kg *=Rekkevidden varierer med tanke på lastevekt, kjørestil, kjøreunderlag etc.
Lagerstatus
Out Of Stock   Produktet er avviklet 
 
 

Dette er et av markedets beste Hoverboards med den mest presise og responsive følelsen samt sikkerhetssertifiering av amerikanske testinstitutet UL som stiller markedets hardeste krav på denne typen av elektriske produkter.

Våre Hoverboards:

Alltid CE-Godkjent
2 Års garanti - Bare på ruller.no
Sikre og godkjente batterier
Sikre og godkjente ladere
Norsk bruksanvisning
Gratis hjemlevering til døren din

Mange hoverboards fra andre selskaper:

Ikke CE-Godkjent
Maks. 1 års garanti
Ikke godkjente batterier
Ikke godkjente ladere
Ingen Norsk bruksanvisning
Ingen retur etter åpnet emballasje

Hoverboard XL 10 tommer har, som navnet antyder, 10" hjuldiameter. Forskjellen fra de med mindre hjul som finnes på mange andre modeller er definitivt en høyere bakkeklaring (ca 6 cm istedenfor 3 cm) og en høyere toppfart. En høyere bakkeklaring er å foretrekke om du noen gang trenger å kjøre over en kant eller annen ujevnhet.

Dette hoverboard har doble motorer med 350W motoreffekt/stk. Dette gir godt med kraft til og med opp bakkene, og takler å dra førere på opp til 110 kg. For at gyrofunksjonen skal fungere riktig må man veie over 20 kg. Fremkommeligheten er overraskende god på grus og velklipt gress, men slike produkter er helt klart best på vannrette og harde underlag. Selvom det går an å bruke produktet under mildt fuktige omstendigheter, så anbefaler vi å unngå regn og ikke kjøre gjennom vannpytter. En lading tar kun ca to timer og gir en rekkvidde på opp til 15-20 km*. Medfølgende lader kobles til et helt vanlig vegguttak og den andre enden til ditt hoverboard. Laderen har en innbygget bryter som skrur av ladingen når batteriet er fulladet. Det koster i prinsipp ingenting i elkostnad å bruke ett hoverboard, kun ca 20 øre/lading.

Denne modellen har innebygget Bluetooth-høyttaler slik at du kan koble til din musikkspiller trådløst. Du kan spille musikk mens du kjører, eller når du har parkert. Et innbygget selvbalanserende gyroskop gjør at du styrer ditt hoverboard ved å lene deg mot ønsket retning. Modellen har 2x350W motorer noe som gir nok av kraft også i motbakke. Et 36V 4,4 Ah lithiumbatteri gir en rekkevidde på opp til 15-20 km/lading.

Medfølgene tilbehør: Bærveske, lader.

Tilfredstiller samtlige CE-direktiv, også laderen
Motorstyrke: 2 x 350W
Toppfart: ca 15 km/h
Batteri: SAMSUNG Lithium, 158Wh (36V 4,4Ah)
Rekkvidde opp til 15-20 km*
Luftfylte dekk
Hjuldimensjon: 10 tommer (ca 27 cm)
Innebygget Bluetooth-høyttaler
Vekt: 14 kg
*=Rekkevidden varierer med tanke på lastevekt, kjørestil, kjøreunderlag etc.
Däck 10x2.125 till Airboard XL
Slang 10x2.125 böjd ventil till Airboard XL
Kanskje dette også kan være interessant!?
Ryggsäck till Hoverboard, 10 tum
Ryggsekk til Hoverboard, 10
Ordinær pris: 299,-
Nå: 199,-
Hoverkart Plus till Hoverboard
Hoverkart Plus til hoverboard
Ordinær pris: 799,-
Nå: 595,-
Nordbutiker Norge
Filial av Nordbutiker i Sverige AB
Org.nr: 918 488 014
Godkjent for F-skatt
Nordbutiker Logo