Kundeservice

Hoverboard Airboard ELITE V2 8 2x350W

Enter fullscreen
  • Hoverboard Airboard ELITE V2 8 tum 2x350W - Svart
  • Hoverboard Airboard ELITE V2 8 tum 2x350W - Svart
  • Hoverboard Airboard ELITE V2 8 tum 2x350W - Svart
  • Hoverboard Airboard ELITE V2 8 tum 2x350W - Svart
Arrow Right Arrow Left
Ordinær pris: 3 495,-
2 795,-
 Gratis frakt mulig - Klikk her
OutOfStock
2795
NOK
Hoverboard Airboard ELITE V2 8 2x350W
30151721
30151721
Dette er Hoverboard Airboard ELITE - en versjon med ekstra store og grove mønstrede hjul. Dekkene er solide på samme tid, noe som betyr at du ikke får punktering og slipper å fylle på luften. En innebygd gyro-funksjon lar deg holde balansen, og ved å lene deg får du scooteren til å bevege seg fremover, bakover og svinge.Dette tøffe hoverboardet er utstyrt med to motorer med totalt 700W effekt, et litiumbatteri med celler fra kjente LG, skarpe lys og hjul med 8" hjuldiameter.Et Hoverboard, eller AirBoard, som mange også kaller dem, er definitivt den enkleste måten å komme seg ut på i dag! Modellen har innebygd selvbalanserende gyroskop, som gjør at du kan styre hoverboardet ved å lene deg fremover for ønsket hastighet. Det kan høres vanskelig ut, men vanligvis er du klar til å kjøre etter bare 5-10 minutter med testing.I denne versjonen har modellen 8 tommers hjuldiameter og solide dekk. Dette gir høyere klaring mot standardvarianten (6,5 tommer) og du ikke trenger å bekymre deg for å få punktering på dekkene. En høyere klaring er foretrukket hvis du noen gang trenger å krysse en kant eller annen ujevnhet. I tillegg er hjulene mindre følsomme for å rulle over sorpe og lignende. Dessuten, siden dekkene er bredere, faller de ikke ned og fast på samme måte på myke overflater som gress og grus.Topphastigheten er omtrent: 10-12 km / t. Det er derfor mye raskere å stå på det (enn å gå, noe som er ca 5 km / t). Hjelm anbefales alltid uavhengig av alder, men er et lovkrav for folk under 15 år.Dette hoverboardet har to motorer med 350W motorkraft / pc. Dette gir god kraft, selv når det er tåke, og har 110 kg lastvekt. For at gyrofunksjonen skal fungere riktig, bør man veie over 25 kg. Tilgjengeligheten er overraskende god på tett grus og godt klipte plener, men selvfølgelig er et slikt produkt best på flate og harde overflater. Hover Airboard Elite fungerer best dersom de brukes i tørre miljøer, den er også klassifisert støv og fuktighet Nominell IP54 og kan derfor bli brukt selv om det skulle begynne å regne i løpet av turen.En lading tar bare ca 2-3 timer, og gir en kjøre rekkevidde på opptil 15-20 km *. Den medfølgende laderen er koblet til en vanlig stikkontakt, og den andre enden av hoverboardet. I utgangspunktet koster det nesten ingenting i strøm å bruke en AirBoard, bare ca 20 øre / ladning.- Motorstyrke: 2 x 350W- Topphastighet ca: 10-12 km / t- Batteri: 18650 LG Lithium, 158Wh (36V 4,4Ah)- Rekkevidde opptil 15-20 km *- Hjulstørrelse: 8 tommer- Massive dekk- Vekt ca. : 10,5 kg- Maksimum lastvekt: 110 kg- Vannbestandig motklasse IP54- Produktstørrelse: 59x19x18 cm- Pakke størrelse: 66x26x26 cm* = Rekkevidde varierer basert på lastvekt, kjørestil, kjøreunderlag osv.
Lagerstatus
Out Of Stock   Produktet er avviklet 
 
 

Dette er Hoverboard Airboard ELITE - en versjon med ekstra store og grove mønstrede hjul. Dekkene er solide på samme tid, noe som betyr at du ikke får punktering og slipper å fylle på luften. En innebygd gyro-funksjon lar deg holde balansen, og ved å lene deg får du scooteren til å bevege seg fremover, bakover og svinge.

Dette tøffe hoverboardet er utstyrt med to motorer med totalt 700W effekt, et litiumbatteri med celler fra kjente LG, skarpe lys og hjul med 8" hjuldiameter.

Et Hoverboard, eller AirBoard, som mange også kaller dem, er definitivt den enkleste måten å komme seg ut på i dag! Modellen har innebygd selvbalanserende gyroskop, som gjør at du kan styre hoverboardet ved å lene deg fremover for ønsket hastighet. Det kan høres vanskelig ut, men vanligvis er du klar til å kjøre etter bare 5-10 minutter med testing.

I denne versjonen har modellen 8 tommers hjuldiameter og solide dekk. Dette gir høyere klaring mot standardvarianten (6,5 tommer) og du ikke trenger å bekymre deg for å få punktering på dekkene. En høyere klaring er foretrukket hvis du noen gang trenger å krysse en kant eller annen ujevnhet. I tillegg er hjulene mindre følsomme for å rulle over sorpe og lignende. Dessuten, siden dekkene er bredere, faller de ikke ned og fast på samme måte på myke overflater som gress og grus.

Topphastigheten er omtrent: 10-12 km / t. Det er derfor mye raskere å stå på det (enn å gå, noe som er ca 5 km / t). Hjelm anbefales alltid uavhengig av alder, men er et lovkrav for folk under 15 år.

Dette hoverboardet har to motorer med 350W motorkraft / pc. Dette gir god kraft, selv når det er tåke, og har 110 kg lastvekt. For at gyrofunksjonen skal fungere riktig, bør man veie over 25 kg. Tilgjengeligheten er overraskende god på tett grus og godt klipte plener, men selvfølgelig er et slikt produkt best på flate og harde overflater. Hover Airboard Elite fungerer best dersom de brukes i tørre miljøer, den er også klassifisert støv og fuktighet Nominell IP54 og kan derfor bli brukt selv om det skulle begynne å regne i løpet av turen.

En lading tar bare ca 2-3 timer, og gir en kjøre rekkevidde på opptil 15-20 km *. Den medfølgende laderen er koblet til en vanlig stikkontakt, og den andre enden av hoverboardet. I utgangspunktet koster det nesten ingenting i strøm å bruke en AirBoard, bare ca 20 øre / ladning.

- Motorstyrke: 2 x 350W
- Topphastighet ca: 10-12 km / t
- Batteri: 18650 LG Lithium, 158Wh (36V 4,4Ah)
- Rekkevidde opptil 15-20 km *
- Hjulstørrelse: 8 tommer
- Massive dekk
- Vekt ca. : 10,5 kg
- Maksimum lastvekt: 110 kg
- Vannbestandig motklasse IP54
- Produktstørrelse: 59x19x18 cm
- Pakke størrelse: 66x26x26 cm

* = Rekkevidde varierer basert på lastvekt, kjørestil, kjøreunderlag osv.
Laddare 36V till Hoverboard Airboard m. säkerhetsbrytare
Nordbutiker Norge
Filial av Nordbutiker i Sverige AB
Org.nr: 918 488 014
Godkjent for F-skatt
Nordbutiker Logo