Kundeservice

Hoverboard Airboard ELITE 8 tommer 2x350W - Sort

Toppfart ca: 15 km/h

Enter fullscreen
 • Hoverboard Airboard ELITE 8 tum 2x350W - Svart
 • Hoverboard Airboard ELITE 8 tum 2x350W - Svart
 • Hoverboard Airboard ELITE 8 tum 2x350W - Svart
 • Hoverboard Airboard ELITE 8 tum 2x350W - Svart
 • Hoverboard Airboard ELITE 8 tum 2x350W - Svart
Arrow Right Arrow Left
Ordinær pris: 999 999,-
999 999,-
 Gratis frakt mulig - Klikk her
Lagerstatus
 
 

Nå er den her. Kongen av Hoverboards! AirBoard ELITE er utstyrt med ekstra store og grovmønstrede hjul, slik at du tar deg frem stabilt overalt. AirBoard ELITE kommer naturligvis fullt utstyrt med innebygd bluetooth-høyttaler og bæreveske. Dette er AirBoard ELITE – en utgave med ekstra store grovmønstrede hjul. Dekkene er samtidig svært solide, slik at du unngår punkteringer. Et 36V 4,4Ah lithiumbatteri fra LG gir rekkevidde på opptil 15-20 km* per ladning. Lader og bæreveske medfølger. Motorstyrke: 2 x 350W Toppfart ca: 15 km/h Batteri: LG Lithium, 158Wh (36V 4,4 Ah) Rekkevidde opp til 15-20 km/h* Innebygd bluetooth-høyttaler Hjulstørrelse: 8 tommer Vekt ca: 10.5 kg - *= Rekkevidden avhenger av blant annet lastevekt og kjørestil

Dette er PRO-modellen av AirBoard’s, utstyrt med batteri fra LG, to sterke el-motorer, samt bluetooth-høyttaler for avspilling av din egen musikk!

FULLT UTSTYRT:
- Sterkere motorer, 350W/st
- LG Lithiumbatteri, 36V 4,4Ah
- Bluetooth-høytalere
- Bæreveske

Den nye heftige AirBoard er helt klart det kuleste settet å ta seg frem med til dags dato! Modellen har innebygd selvbalanserende gyroskop, som gjør at du styrer ditt AirBoard ved å lene deg mot ønsket retning. Det høres kanskje vanskelig ut, å selvfølgelig tar det litt tid å bli vant til, men normalt sett vil du være klar til å kjøre etter 5-10 minutters trening. Deretter det bare å kjøre til skolen, jobben, butikken eller rett og slett for moro skyld.

I denne utgaven har AirBoardet 8 tommers hjuldiameter, samt solide og robuste dekk. Dette fører til høyere bakkeklarering sammenlignet med standardutgaven, samtidig som man ikke behøver å bekymre seg for punktering av dekkene. Høyere bakkeklarering er å foretrekke om du skulle behøve å ta deg over en kant eller andre ujevnheter på bakken. Dessuten er hjulene mindre følsomme for smågrus og lignende på bakken.

Det er tillatt å bruke AirBoard overalt hvor du kan gå (så lenge du holder ganghastighet) uten førerkort eller aldersgrense. Dersom du vil kjøre raskere enn gangfart er det sykkelveier eller lignende som gjelder. Toppfart er 12 km/h. Dette vil si at det er vesentlig kjappere å komme seg frem i motsetning til å gå til fots som man gjør ved ca: 5 km/h. Hjelm anbefales alltid uansett alder, men er lovpålagt for personer under 15 år.

Dette AirBoardet har doble motorer som yter 350W motoreffekt/st. Dette gir god kraft, selv ved oppoverbakke, samt at den kan bære personer opp til 110 kg. For at gyrofunksjonen skal fungere korrekt må føreren veie over 45 kg. Fremkommeligheten er utrolig god på hardpakket grus og velklipte gressmatter, men er selvfølgelig vil et slikt produkt yte optimalt på rette og harde underlag. Selv om produktet kan benyttes i moderate fuktige omgivelser så anbefaler vi ikke å kjøre igjennom vanndammer.

En ladning tar ca. 2 timer og gir en rekkevidde på opptil 15-20 km*. Den medfølgende laderen kobles til et vanlig vegguttak, og den andre enden til ditt AirBoard. Det koster i prinsipp ingenting i elforbruk å bruke ditt AirBoard, kun 20 øre per ladning.

Denne modellen har innebygd bluetooth-høyttaler, slik at du kan koble til din musikkavspiller trådløst. Du kan spille av musikk mens du kjører, eller når du er parkert. 
Medfølgende tilbehør: Bæreveske, lader.

 • Motorstyrke: 2 x 350W
 • Toppfart ca: 15 km/h
 • Batteri: LG Lithium, 158Wh (36V 4,4Ah)
 • Rekkevidde opp til 15-20 km*
 • Innebygd bluetooth-høyttaler 
 • Hjulstørrelse: 8 tommer
 • Solide dekk
 • Vekt ca: 10.5 kg

*= Rekkevidden avhenger av blant annet lastevekt og kjørestil

Laddare 36V till Hoverboard Airboard m. säkerhetsbrytare