Kundeservice

Hoverboard Airboard Basic V2 2x350W - Chrome

Enter fullscreen
  • Hoverboard Airboard V2 2x350W - Chrome
Arrow Right Arrow Left
Ordinær pris: 2 995,-
1 995,-
 Gratis frakt mulig - Klikk her
OutOfStock
1995
NOK
Hoverboard Airboard Basic V2 2x350W - Chrome
30151525
30151525
Den nye, frekke ståhjulingen Airboard er absolutt det kuleste vi har testet på lenge! En innebygget gyrofunksjon gjør at du holder balansen og ved å lene deg får du ditt Airboard til å bevege seg i ønsket retning. Modellen har 2x350W motorer, noe som gir bra kraft til og med i motbakke. Ett 36V 4,4 Ah lithiumbatteri gir en rekkevidde på opp til 15-20 km per lading. Lader inkludert.Våre Hoverboards: - Alltid CE-Godkjent -2 Års garanti - Bare på ruller.no -Sikre og godkjente batterier -Sikre og godkjente ladere -Norsk bruksanvisning -Gratis hjemlevering til døren din -EG-Forsikring inkluderti Mange hoverboards fra andre selskaper: -Ikke CE-Godkjent Maks. 1 års garanti Ikke godkjente batterier Ikke godkjente ladere Ingen Norsk bruksanvisning Ingen EG-forsikring Ingen retur etter åpnet emballasje Det anbefales å bruke hjelm uansett alder. Nye, heftige Airboard er helt klart den tøffeste måten å ta seg fram på i dag. Modellen har innebygget selvbalanserende gyroskop som gjør at du styrer ditt Airboard ved å tippe mot ønsket kjøreretning. Det høres kanskje vanskelig ut og det er noe an må venne seg til, men det tar vanligvis bare 5-10 minutter å lære det seg på. Deretter er det bare å komme seg til skolen, jobb, butikken eller bare ut å kjøre for moro skyld.Airboard har to motorer med en effekt på 350W. Dette gir god kraft selv i bratte skråninger, hvor den kan trekke en vekt på opp til 110kg. For at gyrofunksjonen skal fungere korrekt må man veje over 20kg. Fremkommeligheden er overraskende god på grus og velholdte gressplener, men naturligvis gjør dette produktet seg best på flate, harde overflater. Selv om det er mulig å bruke produktet i moderat fuktige miljøer, så anbefaler vi å unngå regn og ikke kjøre gjennom vannpytter. En oppladning tar ca to timer og gir en rekkevidde på til 15-20 km*. Laderen som er inkludert kobles til en vanlig stikkontakt og motsatt ende til ditt Airboard. Det koster nesten ingenting å lade ditt Airboard, en oppladning koster rundt 20 øre. Lader er inkludert. Oppfyller samtlige CE-direktiver, også laderen. Motorstyrke: 2 x 350W Toppfart: ca 12 km/t LG Batteri: Lithium, 158Wh (36V 4,4Ah) Rekkevidde opp til 15-20 km* Hjuldimensjon: 7 tommer (18 cm) Vekt: 10 kg *=Rekkevidden varierer med tanke på lastevekt, kjørestil, kjøreunderlag etc.
Lagerstatus
Out Of Stock   Produktet er avviklet 
 
 

Den nye, frekke ståhjulingen Airboard er absolutt det kuleste vi har testet på lenge! En innebygget gyrofunksjon gjør at du holder balansen og ved å lene deg får du ditt Airboard til å bevege seg i ønsket retning. Modellen har 2x350W motorer, noe som gir bra kraft til og med i motbakke. Ett 36V 4,4 Ah lithiumbatteri gir en rekkevidde på opp til 15-20 km per lading. Lader inkludert.

Våre Hoverboards:

- Alltid CE-Godkjent
-2 Års garanti - Bare på ruller.no
-Sikre og godkjente batterier
-Sikre og godkjente ladere
-Norsk bruksanvisning
-Gratis hjemlevering til døren din
-EG-Forsikring inkluderti

Mange hoverboards fra andre selskaper:

-Ikke CE-Godkjent
Maks. 1 års garanti
Ikke godkjente batterier
Ikke godkjente ladere
Ingen Norsk bruksanvisning
Ingen EG-forsikring
Ingen retur etter åpnet emballasje

Det anbefales å bruke hjelm uansett alder.
Nye, heftige Airboard er helt klart den tøffeste måten å ta seg fram på i dag. Modellen har innebygget selvbalanserende gyroskop som gjør at du styrer ditt Airboard ved å tippe mot ønsket kjøreretning. Det høres kanskje vanskelig ut og det er noe an må venne seg til, men det tar vanligvis bare 5-10 minutter å lære det seg på. Deretter er det bare å komme seg til skolen, jobb, butikken eller bare ut å kjøre for moro skyld.Airboard har to motorer med en effekt på 350W. Dette gir god kraft selv i bratte skråninger, hvor den kan trekke en vekt på opp til 110kg. For at gyrofunksjonen skal fungere korrekt må man veje over 20kg. Fremkommeligheden er overraskende god på grus og velholdte gressplener, men naturligvis gjør dette produktet seg best på flate, harde overflater. Selv om det er mulig å bruke produktet i moderat fuktige miljøer, så anbefaler vi å unngå regn og ikke kjøre gjennom vannpytter.


En oppladning tar ca to timer og gir en rekkevidde på til 15-20 km*. Laderen som er inkludert kobles til en vanlig stikkontakt og motsatt ende til ditt Airboard. Det koster nesten ingenting å lade ditt Airboard, en oppladning koster rundt 20 øre.

Lader er inkludert.

Oppfyller samtlige CE-direktiver, også laderen.
Motorstyrke: 2 x 350W
Toppfart: ca 12 km/t
LG Batteri: Lithium, 158Wh (36V 4,4Ah)
Rekkevidde opp til 15-20 km*
Hjuldimensjon: 7 tommer (18 cm)
Vekt: 10 kg
*=Rekkevidden varierer med tanke på lastevekt, kjørestil, kjøreunderlag etc.
Laddare 36V till Hoverboard Airboard m. säkerhetsbrytare
Andre ser også på:
GoKart 80cc, bensin - Svart
Go Kart 80cc, bensin
7995,-
Elscooter EV-Ultra 2000W - Svart/blå
Elscooter EV-Ultra 2000W
9995,-
Elbil barn Polisbil Ford Ranger Raptor 12V
Elbil Politibil Ford Ranger Raptor 12V
3995,-
Elbil BMW X6 M-Sport - Svart
Elbil BMW X6 M-Sport
4995,-
Elbil Land Rover Range Rover - Svart
Elbil Range Rover 4WD HSE - 12V
4495,-
Elscooter 250W EXTREME - Röd
Elektrisk Sparkesykkel 250 W EXTREME
2695,-
Elbil Ford Ranger Super Cab 4x4 - Röd
Elbil Ford Ranger Super Cab 4x4 12V
4995,-
Elscooter Drift Trike 200W Lithium - Röd
Elektrisk Drift Trike 200W Lithium
2695,-