Kundeservice

Hoverboard Airboard Basic 2x350W - Hvit

Enter fullscreen
  • Hoverboard Airboard 2x350W - Vit
  • Hoverboard Airboard 2x350W - Vit
  • Hoverboard Airboard 2x350W - Vit
  • Hoverboard Airboard 2x350W - Vit
  • Hoverboard Airboard 2x350W - Vit
Arrow Right Arrow Left
Ordinær pris: 2 995,-
1 895,-
 Gratis frakt mulig - Klikk her
OutOfStock
1895
NOK
Hoverboard Airboard Basic 2x350W - Hvit
30151512
30151512
Den nye, frekke ståhjulingen Airboard er absolutt det kuleste vi har testet på lenge! En innebygget gyrofunksjon gjør at du holder balansen og ved å lene deg får du ditt Airboard til å bevege seg i ønsket retning. Modellen har 2x350W motorer, noe som gir bra kraft til og med i motbakke. Ett 36V 4,4 Ah lithiumbatteri gir en rekkevidde på opp til 15-20 km per lading. Lader inkludert.Våre Hoverboards: - Alltid CE-Godkjent -2 Års garanti - Bare på ruller.no -Sikre og godkjente batterier -Sikre og godkjente ladere -Norsk bruksanvisning -Gratis hjemlevering til døren din -EG-Forsikring inkluderti Mange hoverboards fra andre selskaper: -Ikke CE-Godkjent Maks. 1 års garanti Ikke godkjente batterier Ikke godkjente ladere Ingen Norsk bruksanvisning Ingen EG-forsikring Ingen retur etter åpnet emballasje Det anbefales å bruke hjelm uansett alder. Nye, heftige Airboard er helt klart den tøffeste måten å ta seg fram på i dag. Modellen har innebygget selvbalanserende gyroskop som gjør at du styrer ditt Airboard ved å tippe mot ønsket kjøreretning. Det høres kanskje vanskelig ut og det er noe an må venne seg til, men det tar vanligvis bare 5-10 minutter å lære det seg på. Deretter er det bare å komme seg til skolen, jobb, butikken eller bare ut å kjøre for moro skyld.Airboard har to motorer med en effekt på 350W. Dette gir god kraft selv i bratte skråninger, hvor den kan trekke en vekt på opp til 110kg. For at gyrofunksjonen skal fungere korrekt må man veje over 20kg. Fremkommeligheden er overraskende god på grus og velholdte gressplener, men naturligvis gjør dette produktet seg best på flate, harde overflater. Selv om det er mulig å bruke produktet i moderat fuktige miljøer, så anbefaler vi å unngå regn og ikke kjøre gjennom vannpytter. En oppladning tar ca to timer og gir en rekkevidde på til 15-20 km*. Laderen som er inkludert kobles til en vanlig stikkontakt og motsatt ende til ditt Airboard. Det koster nesten ingenting å lade ditt Airboard, en oppladning koster rundt 20 øre. Lader er inkludert. Oppfyller samtlige CE-direktiver, også laderen. Motorstyrke: 2 x 350W Toppfart: ca 12 km/t LG Batteri: Lithium, 158Wh (36V 4,4Ah) Rekkevidde opp til 15-20 km* Hjuldimensjon: 7 tommer (18 cm) Vekt: 10 kg *=Rekkevidden varierer med tanke på lastevekt, kjørestil, kjøreunderlag etc.
Lagerstatus
Out Of Stock   Produktet er avviklet 
 
 

Den nye, frekke ståhjulingen Airboard er absolutt det kuleste vi har testet på lenge! En innebygget gyrofunksjon gjør at du holder balansen og ved å lene deg får du ditt Airboard til å bevege seg i ønsket retning. Modellen har 2x350W motorer, noe som gir bra kraft til og med i motbakke. Ett 36V 4,4 Ah lithiumbatteri gir en rekkevidde på opp til 15-20 km per lading. Lader inkludert.

Våre Hoverboards:

- Alltid CE-Godkjent
-2 Års garanti - Bare på ruller.no
-Sikre og godkjente batterier
-Sikre og godkjente ladere
-Norsk bruksanvisning
-Gratis hjemlevering til døren din
-EG-Forsikring inkluderti

Mange hoverboards fra andre selskaper:

-Ikke CE-Godkjent
Maks. 1 års garanti
Ikke godkjente batterier
Ikke godkjente ladere
Ingen Norsk bruksanvisning
Ingen EG-forsikring
Ingen retur etter åpnet emballasje

Det anbefales å bruke hjelm uansett alder.
Nye, heftige Airboard er helt klart den tøffeste måten å ta seg fram på i dag. Modellen har innebygget selvbalanserende gyroskop som gjør at du styrer ditt Airboard ved å tippe mot ønsket kjøreretning. Det høres kanskje vanskelig ut og det er noe an må venne seg til, men det tar vanligvis bare 5-10 minutter å lære det seg på. Deretter er det bare å komme seg til skolen, jobb, butikken eller bare ut å kjøre for moro skyld.Airboard har to motorer med en effekt på 350W. Dette gir god kraft selv i bratte skråninger, hvor den kan trekke en vekt på opp til 110kg. For at gyrofunksjonen skal fungere korrekt må man veje over 20kg. Fremkommeligheden er overraskende god på grus og velholdte gressplener, men naturligvis gjør dette produktet seg best på flate, harde overflater. Selv om det er mulig å bruke produktet i moderat fuktige miljøer, så anbefaler vi å unngå regn og ikke kjøre gjennom vannpytter.


En oppladning tar ca to timer og gir en rekkevidde på til 15-20 km*. Laderen som er inkludert kobles til en vanlig stikkontakt og motsatt ende til ditt Airboard. Det koster nesten ingenting å lade ditt Airboard, en oppladning koster rundt 20 øre.

Lader er inkludert.

Oppfyller samtlige CE-direktiver, også laderen.
Motorstyrke: 2 x 350W
Toppfart: ca 12 km/t
LG Batteri: Lithium, 158Wh (36V 4,4Ah)
Rekkevidde opp til 15-20 km*
Hjuldimensjon: 7 tommer (18 cm)
Vekt: 10 kg
*=Rekkevidden varierer med tanke på lastevekt, kjørestil, kjøreunderlag etc.
Laddare 36V till Hoverboard Airboard m. säkerhetsbrytare
Kanskje dette også kan være interessant!?
Väska till Airboard, 7 tum
Veske til Airboard, 7 tommer
Ordinær pris: 169,-
Nå: 99,-
Ryggsäck till Hoverboard Airboard, 7 tum
Ryggsekk til Airboard, 7 tommer
Ordinær pris: 299,-
Nå: 149,-
Hoverkart Plus till Hoverboard
Hoverkart Plus til hoverboard
Ordinær pris: 799,-
Nå: 595,-
Nordbutiker Norge
Filial av Nordbutiker i Sverige AB
Org.nr: 918 488 014
Godkjent for F-skatt
Nordbutiker Logo