Kundeservice

Hoverboard AirBoard UL 2x350W - Hvit

Enter fullscreen
  • Hoverboard AirBoard PRO UL 2x350W - Vit
  • Hoverboard AirBoard PRO UL 2x350W - Vit
  • Hoverboard AirBoard PRO UL 2x350W - Vit
  • Hoverboard AirBoard PRO UL 2x350W - Vit
  • Hoverboard AirBoard PRO UL 2x350W - Vit
  • Hoverboard AirBoard PRO UL 2x350W - Vit
  • Hoverboard AirBoard PRO UL 2x350W - Vit
  • Hoverboard AirBoard PRO UL 2x350W - Vit
Arrow Right Arrow Left
Ordinær pris: 2 795,-
2 095,-
 Gratis frakt mulig - Klikk her
OutOfStock
2095
NOK
Hoverboard AirBoard UL 2x350W - Hvit
30151551
30151551
Denne serien av Hoverboards er testet og sertifisert av det Amerikanske testinstituttet UL, som setter markedets strengeste krav til denne typen elektriske produkter. Til og med den medfølgende laderen er UL-sertifisert. Modellen er beskyttet mot det våte med IPX4 klassing.Kanskje markedets mest velbyggde hoverboard som oppfyller knallharde sikkerhetskrav. Utstyrt med Bluetooth. Bæreveske inngår FULT UTSTYRT: -Sterkere motorer, 350W/stk -Lithiumbatteri, 36V 4,4Ah -Bluetooth-høyttaler -Bæreveske Nye heftige hoverboard er helt klart den kuleste måten å ta seg frempå til dags dato! Modellen har innebygd selvbalanserende gyroskop, som gjør at du styrer ditt hoverboard ved å lene deg mot ønsket fartsretning. Det kan kanskje høres vanskelig ut, å så klart tar det litt tid å venne seg til deg, men normalt sett vil du være klar til å kjøre på egenhånd etter kun 30 minutters trening. Deretter er det bare å kjøre til skolen, jobben, butikken, eller kun for moro skyld! Våre Hoverboards: Alltid CE-Godkjent -2 Års garanti - Bare på ruller.no -Sikre og godkjente batterier -Sikre og godkjente ladere -Norsk bruksanvisning -Gratis hjemlevering til døren din -EG-Forsikring inkludert Mange hoverboards fra andre selskaper: -Ikke CE-Godkjent -Maks. 1 års garanti -Ikke godkjente batterier -Ikke godkjente ladere -Ingen Norsk bruksanvisning -Ingen EG-forsikring -Ingen retur etter åpnet emballasje Dette Hoverboard har doble motorer som yter 350W motoreffekt/stk fra kvalitetsleverandøren Unite. Dette gir godt med kraft, selv ved motbakke, å den klarer fint å dra førere på opp til 110 kg. Kretskortet kommer fra anerkjente Taotao å sørger for en god følelse og respons ved drift. For at gyrofunksjonen skal fungere på best mulig måte,bør brukeren veie over 45 kg. Fremkommeligheten er overraskende god på grus og velklipte gressmatter, men selvsagt passer denne typen produkt seg best på flate og harde underlag. Selv om man kan benytte dette produktet i moderate fuktige omgivelser, så anbefaler vi å unngå regn, samt å ikke kjøre igjennom vanndammer. En lading tar kun ca: to timer, å gir en rekkevidde på opp til 15-20 km*. Den medfølgende laderen kobles rett i et vanlig vegguttak, å den andre enden i ditt hoverboard. Laderen har eninnebygd bryter som sørger for at den skrur seg av når batteriet er fulladet. Dette innebærer at dette Hoverboardet har doble sikkerhetsbrytere som beskyttelse mot overladning; en i laderen å en i scooteren. Det koster så godt som ingenting i strømforbruk å benytte et hoverboard, kun 20 øre per lading. Denne modellen har innebygd Bluetooth-høyttaler, slik at du kan spille av din musikk trådløst. Medfølgende tilbehør: Bæreveske, lader. UL-sertifisert Oppfyller samtlige CE-krav, også laderen Motorstyrke: 2 x 350W Toppfart ca: 15 km/h Batteri: Lithium, 158Wh (36V 4,4Ah) Rekkevidde opp til 15-20 km* Innebygd Bluetooth-høyttaler Hjulstørrelse: 7 tommer (18 cm) Vekt: 10 kg *=Rekkevidden varierer avhenging av blant annet lastevekt, kjørestil, underlag m.m.
Lagerstatus
Out Of Stock   Produktet er avviklet 
 
 

Denne serien av Hoverboards er testet og sertifisert av det Amerikanske testinstituttet UL, som setter markedets strengeste krav til denne typen elektriske produkter. Til og med den medfølgende laderen er UL-sertifisert. Modellen er beskyttet mot det våte med IPX4 klassing.

Kanskje markedets mest velbyggde hoverboard som oppfyller knallharde sikkerhetskrav. Utstyrt med Bluetooth. Bæreveske inngår

FULT UTSTYRT:

-Sterkere motorer, 350W/stk
-Lithiumbatteri, 36V 4,4Ah
-Bluetooth-høyttaler
-Bæreveske
Nye heftige hoverboard er helt klart den kuleste måten å ta seg frempå til dags dato! Modellen har innebygd selvbalanserende gyroskop, som gjør at du styrer ditt hoverboard ved å lene deg mot ønsket fartsretning. Det kan kanskje høres vanskelig ut, å så klart tar det litt tid å venne seg til deg, men normalt sett vil du være klar til å kjøre på egenhånd etter kun 30 minutters trening. Deretter er det bare å kjøre til skolen, jobben, butikken, eller kun for moro skyld!

Våre Hoverboards:

Alltid CE-Godkjent
-2 Års garanti - Bare på ruller.no
-Sikre og godkjente batterier
-Sikre og godkjente ladere
-Norsk bruksanvisning
-Gratis hjemlevering til døren din
-EG-Forsikring inkludert


Mange hoverboards fra andre selskaper:

-Ikke CE-Godkjent
-Maks. 1 års garanti
-Ikke godkjente batterier
-Ikke godkjente ladere
-Ingen Norsk bruksanvisning
-Ingen EG-forsikring
-Ingen retur etter åpnet emballasje

Dette Hoverboard har doble motorer som yter 350W motoreffekt/stk fra kvalitetsleverandøren Unite. Dette gir godt med kraft, selv ved motbakke, å den klarer fint å dra førere på opp til 110 kg. Kretskortet kommer fra anerkjente Taotao å sørger for en god følelse og respons ved drift. For at gyrofunksjonen skal fungere på best mulig måte,bør brukeren veie over 45 kg. Fremkommeligheten er overraskende god på grus og velklipte gressmatter, men selvsagt passer denne typen produkt seg best på flate og harde underlag. Selv om man kan benytte dette produktet i moderate fuktige omgivelser, så anbefaler vi å unngå regn, samt å ikke kjøre igjennom vanndammer.

En lading tar kun ca: to timer, å gir en rekkevidde på opp til 15-20 km*. Den medfølgende laderen kobles rett i et vanlig vegguttak, å den andre enden i ditt hoverboard. Laderen har eninnebygd bryter som sørger for at den skrur seg av når batteriet er fulladet. Dette innebærer at dette Hoverboardet har doble sikkerhetsbrytere som beskyttelse mot overladning; en i laderen å en i scooteren. Det koster så godt som ingenting i strømforbruk å benytte et hoverboard, kun 20 øre per lading.

Denne modellen har innebygd Bluetooth-høyttaler, slik at du kan spille av din musikk trådløst.

Medfølgende tilbehør: Bæreveske, lader.

UL-sertifisert
Oppfyller samtlige CE-krav, også laderen
Motorstyrke: 2 x 350W
Toppfart ca: 15 km/h
Batteri: Lithium, 158Wh (36V 4,4Ah)
Rekkevidde opp til 15-20 km*
Innebygd Bluetooth-høyttaler
Hjulstørrelse: 7 tommer (18 cm)
Vekt: 10 kg
*=Rekkevidden varierer avhenging av blant annet lastevekt, kjørestil, underlag m.m.
Litiumbatteri UL 36V 4,4Ah till Hoverboard Airboard
Laddare 36V till Hoverboard Airboard m. säkerhetsbrytare
Kanskje dette også kan være interessant!?
Ryggsäck till Hoverboard Airboard, 7 tum
Ryggsekk til Airboard, 7 tommer
Ordinær pris: 299,-
Nå: 149,-
Hoverkart Plus till Hoverboard
Hoverkart Plus til hoverboard
Ordinær pris: 799,-
Nå: 595,-
Nordbutiker Norge
Filial av Nordbutiker i Sverige AB
Org.nr: 918 488 014
Godkjent for F-skatt
Nordbutiker Logo