Kundeservice

Hoverboard AirBoard Optimus - Frosthvit

Enter fullscreen
 • Hoverboard AirBoard Optimus - Frostvit
 • Hoverboard AirBoard Optimus - Frostvit
 • Hoverboard AirBoard Optimus - Frostvit
Arrow Right Arrow Left
Ordinær pris: 999 999,-
999 999,-
 Gratis frakt mulig - Klikk her
Lagerstatus
 
 

FULLUTSTYRT AIRBOARD! Dette er PRO-modellen av AirBoard med doble 350W elmotorer. Akkurat nå inngår ett 36V 4,4Ah lithiumbatteri fra LG, integrert Bluetooth-høyttaler, praktisk bæreveske samt fjernkontroll. Alt ekstrautstyret som følger med har en total verdi på 1200 kr! Nye tøffe Airboard Optimus er en kvalitets-ståhjuling med LG-batteri, innbygget bluetooth-høyttaler og LED-dioder på skjermene. Modellen levereres med fjernkontroll og bæreveske. Tilfredstiller samtlige CE-direktiv, også laderen  Motorstyrke: 2 x 350W  Toppfart: ca 12 km/h  Batteri: LG Lithium, 158Wh (36V 4,4Ah)  Rekkvidde opp til 15-20 km*  Innebygget Bluetooth-høyttaler  Hjuldimensjon: 7 tommer (18 cm)  Vekt: 10 kg *=Rekkevidden varierer med tanke på lastevekt, kjørestil, kjøreunderlag etc.

Dette er PRO-modellen av AirBoard, utstyrt med batteri fra LG, to sterke 350W elmotorer og Bluetooth-høyttaler slik at du kan spille din musikk!

FULLUTSTYRT:
- Sterkere motorer, 350W/stk
- LG Lithiumbatteri, 36V 4,4Ah
- Bluetooth-høyttaler
- Fjernkontroll
- Bærveske
- LED-dioder på skjermene

Nye heftige AirBoard er helt klart den kuleste måten å ta seg fram på idag! Modellen har innbygget selvbalanserende gyroskop, som gjør at du styrer ditt AirBoard ved å lene deg mot ønsket retning. Det høres kanskje vanskelig ut, og det tar jo litt tid å få dreisen. Men normalt er du klar til å kjøre etter 5 minutters testing. Deretter er det bare å ta turen til skolen, jobben, butikken eller bare kjøre for moro skyld! Dette Airboardet har doble motorer med 350W motoreffekt/stk. Dette gir godt med kraft til og med opp bakkene, og takler å dra førere på opp til 110 kg.

For at gyrofunksjonen skal fungere riktig må man veie over 45 kg. Fremkommeligheten er overraskende god på grus og velklipt gress, men slike produkter er helt klart best på vannrette og harde underlag. Selvom det går an å bruke produktet under mildt fuktige omstendigheter, så anbefaler vi å unngå regn og ikke kjøre gjennom vannpytter.

En lading tar kun ca to timer og gir en rekkvidde på opp til 15-20 km*. Medfølgende lader kobles til et helt vanlig vegguttak og den andre enden til ditt AirBoard. Laderen har en innbygget bryter som skrur av ladingen når batteriet er fulladet. Det koster i prinsipp ingenting i elkostnad å bruke ett AirBoard, kun ca 20 øre/lading.

Denne modellen har innebygget Bluetooth-høyttaler slik at du kan koble til din musikkspiller trådløst. Du kan spille musikk mens du kjører, eller når du har parkert. Når du har parkert er det bare å skru av Airboardet med fjernkontrollen, da er kun Bluetooth-høyttalaren aktivert.

Medfølgene tilbehør: Bærveske, fjernkontroll, lader.

 • Tilfredstiller samtlige CE-direktiv, også laderen 
 • Motorstyrke: 2 x 350W 
 • Toppfart: ca 12 km/h 
 • Batteri: LG Lithium, 158Wh (36V 4,4Ah) 
 • Rekkvidde opp til 15-20 km* 
 • Innebygget Bluetooth-høyttaler 
 • Hjuldimensjon: 7 tommer (18 cm) 
 • Vekt: 10 kg

*=Rekkevidden varierer med tanke på lastevekt, kjørestil, kjøreunderlag etc.

Laddare 36V till Hoverboard Airboard m. säkerhetsbrytare
Nordbutiker Norge
Filial av Nordbutiker i Sverige AB
Org.nr: 918 488 014
Godkjent for F-skatt
Nordbutiker Logo