Kundeservice

Gokart 1000W, elektrisk - Rød/Svart

1000W motor med bakgir

Enter fullscreen
 • GoKart 1000W, elektrisk - Röd/Svart
 • GoKart 1000W, elektrisk - Röd/Svart
 • GoKart 1000W, elektrisk - Röd/Svart
 • GoKart 1000W, elektrisk - Röd/Svart
 • GoKart 1000W, elektrisk - Röd/Svart
 • GoKart 1000W, elektrisk - Röd/Svart
 • GoKart 1000W, elektrisk - Röd/Svart
 • GoKart 1000W, elektrisk - Röd/Svart
 • GoKart 1000W, elektrisk - Röd/Svart
Arrow Right Arrow Left
Ordinær pris: 999 999,-
999 999,-
 Gratis frakt mulig - Klikk her
Lagerstatus
 
 

Råtøff elektrisk go-kart med 1000W motor som drives av en kraftig heavy-duty batteripakke på hele 48V 20Ah. Toppfarten er ca 30 km/t men kan begrenses i to trinn av deg som forelder med en nøkkel til tenningslåsen. Toppfart: ca 30 km/t, regulerbar 1000W motor med revers Batteripakke: 4 stk 12V 20Ah blyakkumulatorer Hydrauliske skivebremser Dekkdimensjon: 13x5-6 Mål (LxBxH): 133 x 81 x 93 cm Justerbart sete med vandring og sikkerhetsbelte Avstand fra ryggstøtte til gasspedal 65-72 cm Passer for personer mellom 110-165 cm

Kjempekul go-kart med råtøffe 13 tommers offroad-mønstrede dekk, flott stålramme og veltebøyle. Dette er absolutt noe som gjør den lille racerentusiasten til nabolagets kuleste barn!

Modellen drives av en kraftig 1000W el-motor. Fordelen med elmotoren er at den er vedlikeholdsfri, lydløs og regulerbar med tanke på de mindre barna. Motoren får strøm av en kraftig heavy-duty batteripakke på hele 48V 20Ah som består av fire seriekoblede blyakkumulatorer om 12V 20Ah. Toppfarten er ca 30 km/t under ubegrenset instilling på batteriet. For de mindre barna og nybegynnere finnes en smart begrensningsfunksjon der du som forelder kan regulere motorstyrken i tre forskjellige trinn: ca 12 km/t, 20 km/t og full fart.

Setet er lik en ordentlig go kart-modell og kan justeras med tanke på lengde slik at førere mellom ca 100-165 cm kan kjøre, også lengre personer får plass med tilpasset kjørestilling! Makslasten er 75 kg.

 • 1000W motor
 • Toppfart: ca 30 km/t, regulerbar
 • Gir framme, bak og nøytral
 • Batteripakke: 4 stk 12V 20Ah blyakkumulatorer
 • Hydrauliske skivebremser
 • Dekkdimensjon: 13x5-6
 • Mål (LxBxH): 133 x 81 x 93 cm
 • Akselavstand: 93 cm
 • Justerbart sete med vandring og sikkerhetsbelte
 • Passer for personer mellom 110-165 cm
 • Maks last: 75 kg

INFORMASJON OM ELBILER FOR BARN

På Ruller.no finner du et av Norges bredeste utvalg av elektriske biler til barn. Når det gjelder elektriske biler for barn, er det flere tekniske funksjoner som gjør to tilsynelatende identiske produkter kan variere mye. Nedenfor finner du et utvalg av viktige funksjoner som er viktig å vurdere når du velger en modell:

BILENS STØRRELSE:
Et par centimeter forskjell på alle sider og kanter gjør stor forskjell for denne typen leker. En stor elektrisk bil kan noen ganger være så romslig at den kan romme to barn. I tillegg får større biler bedre tilgjengelighet over ujevnheter. Vær imidlertid oppmerksom på at de større elbilene ikke er så enkle å oppbevare. Alle elektriske biler må være parkert i nærheten av en stikkontakt i et tørt miljø for lading, og jo dess større den elektriske bilen er, kan det hende at den i noen tilfeller er vanskelig å få inn i huset hvis du ikke et annet sted som er passende for lading.

ULIKE MOTORER:
Elektriske biler til barn er vanligvis utstyrt med en, to eller fire elektriske motorer. Med en motor (vanligvis på elektriske biler drevet av et 6 Volt batteri), kjører bare ett av bakhjulene. Med to motorer (normale biler med et 12 volts batteri) driver begge drivhjul, og med fire motorer, firehjulsdrevet elektrisk bil. Jo flere motorer en elektrisk bil er utstyrt med, jo mer kraft og tilgjengelighet får bilen. Det er også forskjellige Watt-krefter på motorene, som også påvirker ytelsen.

BATTERISTØRRELSE:
Den enkleste / minste varianter av el-biler har et batteri med 6 volt, mens de mer påkostet bilene har 12 volts batteri. Den høyere spenningen gir muligheten til å drive to motorer i stedet for en, noe som gir mer strøm til bilen. En viktig detalj med batterier er de ulike mulighetene som er tilgjengelige, som kalles Ah (Amperetimes). Det er kapasiteten som bestemmer hvor mye driftstid du får per ladning. Selv om det ikke høres ut som det er stor forskjell mellom 7Ah og 10Ah, så det er faktisk 43% større kapasitet!

DEKK I EVA GUMMI:
Det er to forskjellige typer dekk på disse produktene, hvor materialet er hul plast med et gummibånd på midten, og den andre er solide dekk i EVA gummi. Sistnevnte gir roligere drift og betydelig lengre levetid.

FJERNKONTROLL 2.4G ELLER 27 MHZ:
Mange elektriske biler til barn leveres med den medfølgende fjernkontrollen, slik at du kan kontrollere om det er nødvendig. Det er imidlertid to forskjellige varianter av fjernkontroller basert på forskjellige teknikker, og avviker delvis. Den enklere formen av fjernkontroll er analog 27MHz (eller 40Mhz). Noen ganger har du kanskje opplevd at en fjernkontroll for et R / C leketøy også kan kontrollere andre leker? Deretter er de analoge fjernkontrollene de samme. Den nyere teknologien er kalt 2.4G og er digital. Med denne teknikken er risikoen minimal for at fjernkontrollen skal forstyrres av annet radioutstyr.

MYK START:
Dette er noen som “kommer med på kjøpet" hvis du skaffer deg en elektrisk bil med 2.4G-teknologi. Myk start betyr at motorene akselererer gradvis når du eller barnet gasser, og gir dermed en behagelig, jevn drift. Elektriske biler for barn som ikke har denne funksjonen har en gass som fungerer som en bryter; enten full gass eller ingen gass, som kan oppfattes som lite kjekt for barna.

SETER I KUNSTLÆR:
Noen biler er utstyrt med et sete i lær, som gir en svært luksuriøs følelse og selvfølgelig økt komfort for føreren.

LAKKERT KAROSSERI:
Elektriske biler til barn har karosseri i plast. Noen modeller har en utmerket lakkering, som gir en svært høy finish og et utseende som minner mer om en skikkelig bil!

"
Framhjul till GoKart
Kanskje dette også kan være interessant!?
Ventilförlängare
Ventilforlenger
99,-
Nordbutiker Norge
Filial av Nordbutiker i Sverige AB
Org.nr: 918 488 014
Godkjent for F-skatt
Nordbutiker Logo