Kundeservice

Elscooter 500 W EXTREME med sete - SVART

Enter fullscreen
  • Elscooter 500 W EXTREME med sadel - Svart
  • Elscooter 500 W EXTREME med sadel - Svart
  • Elscooter 500 W EXTREME med sadel - Svart
  • Elscooter 500 W EXTREME med sadel - Svart
  • Elscooter 500 W EXTREME med sadel - Svart
  • Elscooter 500 W EXTREME med sadel - Svart
  • Elscooter 500 W EXTREME med sadel - Svart
  • Elscooter 500 W EXTREME med sadel - Svart
Arrow Right Arrow Left
Ordinær pris: 4 995,-
4 495,-
 Gratis frakt mulig - Klikk her
OutOfStock
4495
NOK
Elscooter 500 W EXTREME med sete - SVART
30142150
30142150
Elscooter 500W Extreme er et godt kompromiss mellom størrelse og motorstyrke. Kompakt men absolutt sterk nok til å trekke en voksen. Egnet til å ha med seg i bagasjerommet.Dette er en veldig velbyggd og underholdende maskin med god motorkraft. Med den 500W sterke motorn når du en toppfart på ca 20-25 km/t og klarer de fleste bakker. Det relativt lille formatet gjør at det er enkelt å legge scooteren sammen og transportere den i bagasjerommet i bilen din. Med 500W effekt og dreiemomentet i el-motoren kan du ta deg frem på asfalt som på grusveier. Til og med de fleste bakker går bra, og blir det tungt for motoren hjelper du bare til med et lite spark. Modellen er utstyrt med tre kraftige 12 V batterier som seriekobles til 36V. Lading skjer via et vanlig vegguttak med medfølgende lader. En lading gir deg opptil 10-15 km kjøring under optimale forhold. Scooteren har justerbart sete som du velger om du vil bruke eller ei. Setet er lett å avmontere og styret felles ned enkelt om du vil frakte din scooter. Scooteren har skivebremse som gir en kraftig bremsekapasitet. På styret finnes batteriindikator som gir information om batterienes status og når du må lade igjen. Alt i alt er dette en veldig heftig el-scooter som vi virkelig vil anbefale! Raske fakta: - Anbefalt fra ca 12 år (fungerer for voksne) - Topphastighet ca 20-25 km/t* - Rekkevidde opptil 10-15 km* - Luftfyllte hjul, diameter 20 cm - Kjededrift - Skivebremse - Vrigass - Sammenleggbar - Pent, ordentlig sete (kan avmonteres) - Maks last: 90 kg - Dimensjoner (LxH): 110 x 103 cm - Avstand bakke til ståplate: 26 cm - Bakkeklaring: 12 cm - Setehøyde fra ståplate: 48-68 cm - Vekt ca: 26 kg *MERK! Maksimal tillatt hastighet på offentlige veier for denne type kjøretøy er 20 km / t. Vi minner om at dette kjøretøyet ikke er lovlig annet enn på lukket, avsperret område for motorsport. Denne typen kjøretøy kan bare kjøres uten sete. Det er mulig å fjerne seten fra denne elektriske scooteren. *= Rekkevidden er avhengig av en rekke ulike faktorer som lastevekt, dekktrykk, kjøreunderlag, kjørestil, lufttemperatur etc.
Lagerstatus
Out Of Stock   Produktet er avviklet 
 
 

Elscooter 500W Extreme er et godt kompromiss mellom størrelse og motorstyrke. Kompakt men absolutt sterk nok til å trekke en voksen. Egnet til å ha med seg i bagasjerommet.

Dette er en veldig velbyggd og underholdende maskin med god motorkraft. Med den 500W sterke motorn når du en toppfart på ca 20-25 km/t og klarer de fleste bakker. Det relativt lille formatet gjør at det er enkelt å legge scooteren sammen og transportere den i bagasjerommet i bilen din.

Med 500W effekt og dreiemomentet i el-motoren kan du ta deg frem på asfalt som på grusveier. Til og med de fleste bakker går bra, og blir det tungt for motoren hjelper du bare til med et lite spark.

Modellen er utstyrt med tre kraftige 12 V batterier som seriekobles til 36V. Lading skjer via et vanlig vegguttak med medfølgende lader. En lading gir deg opptil 10-15 km kjøring under optimale forhold. Scooteren har justerbart sete som du velger om du vil bruke eller ei. Setet er lett å avmontere og styret felles ned enkelt om du vil frakte din scooter.

Scooteren har skivebremse som gir en kraftig bremsekapasitet. På styret finnes batteriindikator som gir information om batterienes status og når du må lade igjen. Alt i alt er dette en veldig heftig el-scooter som vi virkelig vil anbefale!

Raske fakta:
- Anbefalt fra ca 12 år (fungerer for voksne)
- Topphastighet ca 20-25 km/t*
- Rekkevidde opptil 10-15 km*
- Luftfyllte hjul, diameter 20 cm
- Kjededrift
- Skivebremse
- Vrigass
- Sammenleggbar
- Pent, ordentlig sete (kan avmonteres)
- Maks last: 90 kg
- Dimensjoner (LxH): 110 x 103 cm
- Avstand bakke til ståplate: 26 cm
- Bakkeklaring: 12 cm
- Setehøyde fra ståplate: 48-68 cm
- Vekt ca: 26 kg


*MERK! Maksimal tillatt hastighet på offentlige veier for denne type kjøretøy er 20 km / t. Vi minner om at dette kjøretøyet ikke er lovlig annet enn på lukket, avsperret område for motorsport. Denne typen kjøretøy kan bare kjøres uten sete. Det er mulig å fjerne seten fra denne elektriske scooteren.


*= Rekkevidden er avhengig av en rekke ulike faktorer som lastevekt, dekktrykk, kjøreunderlag, kjørestil, lufttemperatur etc.
Nordbutiker Norge
Filial av Nordbutiker i Sverige AB
Org.nr: 918 488 014
Godkjent for F-skatt
Nordbutiker Logo