Kundeservice

Elektrisk Mini ATV, Nitrox VIPER V4, 800W, Orange/svart

Enter fullscreen
 • Elektrisk Mini ATV, Nitrox VIPER V4-2, 800W - Orange/svart
Arrow Right Arrow Left
5 995,-
 Gratis frakt mulig - Klikk her
OutOfStock
5995
NOK
Elektrisk Mini ATV, Nitrox VIPER V4, 800W, Orange/svart
30328550
30328550
Vår elektriske ATV Viper V4 er en sporty el-ATV med robuste luftfyllte offroad-dekk og sterk 800W 36V elmotor. NYHET: Nå er denne ATV også utstyrt med hydraulisk skivebrems. Det gjør at det krever mindre håndkraft for å bremse - helt topp for de yngste! Dessuten er frem/bak-switchen byttet ut mot en knapp på styret. Også dette for at det skal være enklere for barn å gire. Til slutt så er batteripakken av så kalt "quickswap"-modell, noe som innebærer at den enklere kan løftes ut for ladign på annet sted (separat ladekabel kreves). For den som vil utøke leketiden kan man altså kjøpe en ekstra batteripakke som man raskt kan bytte med! Dette er mest sannsynlig alle barns drøm! VIPER V4 er oppfølgeren til vår storselger VIPER 3, nå også utstyrt med hydraulisk skivebrems bak samt ny regulator for å gire mellom frem - og ryggegir! Denne Mini-ATV har en elektrisk vedlikeholdsfri motor på hele 800W som klarer grusveier og gressplener. Modellen er stille i driften og du slipper alt styr som en vanlig bensinmotor medfører. Ingen justeringer/innstilling av forgasser, oljesøl, illeluktende gasser og ingen varme deler som man kan brenne seg på! En unik detalje på denne ATV er en skjult switch som justerer maksfarten på firhjulingen noe som du som forelder kontrollerer. Du har selv mulighet til å stille inn hvilken maksfart ATVn skal ha, velg mellom ca: 8, 12 og 20 km/h. Firhjulingen er dessuten utstyrt med ryggegir. Den store batteripakken på 36V 12Ah (tre seriekoblede blyakkumulatorer) gir en leketid på ca 30-90 minutter. Selvom formatet er litet på denne ATV er det kjempegøy også for større barn (som f.eks. pappa) å prøvekjøre! Passer barn i alder ca: 4-12 år Maks last ca: 65 kg Toppfart ca: 20 km/h Grove luftfylte hjul Trinnløst gasshåndtak, vrigass Hydraulisk skivebremse bak, mekanisk foran Batteriindikator 36V batteripakke (3 stk. seriekoblede blyakkumulatorer 12V 12Ah) Mål (LxBxH): 100 x 55 65 cm Sittehøyde: 48 cm Hjuldiameter: 30 cm Frem og ryggegir Sittehøyde: 48 cm Vekt: ca 45 kg Produktet leveres i kartong og krever sluttmontering. Monteringsanvisning på svensk medfølger. OBS: Denne type hobby kjøretøy får ikke fremføres på offentlig vei! Produktet skal aldri brukes uten tilsyn av voksne. Må ikke brukes i nærheten av stup eller vassdrag.
Lagerstatus
Out Of Stock   Produktet er avviklet 
 
 
Vår elektriske ATV Viper V4 er en sporty el-ATV med robuste luftfyllte offroad-dekk og sterk 800W 36V elmotor.

NYHET: Nå er denne ATV også utstyrt med hydraulisk skivebrems. Det gjør at det krever mindre håndkraft for å bremse - helt topp for de yngste! Dessuten er frem/bak-switchen byttet ut mot en knapp på styret. Også dette for at det skal være enklere for barn å gire. Til slutt så er batteripakken av så kalt "quickswap"-modell, noe som innebærer at den enklere kan løftes ut for ladign på annet sted (separat ladekabel kreves). For den som vil utøke leketiden kan man altså kjøpe en ekstra batteripakke som man raskt kan bytte med!

Dette er mest sannsynlig alle barns drøm! VIPER V4 er oppfølgeren til vår storselger VIPER 3, nå også utstyrt med hydraulisk skivebrems bak samt ny regulator for å gire mellom frem - og ryggegir! Denne Mini-ATV har en elektrisk vedlikeholdsfri motor på hele 800W som klarer grusveier og gressplener. Modellen er stille i driften og du slipper alt styr som en vanlig bensinmotor medfører. Ingen justeringer/innstilling av forgasser, oljesøl, illeluktende gasser og ingen varme deler som man kan brenne seg på!

En unik detalje på denne ATV er en skjult switch som justerer maksfarten på firhjulingen noe som du som forelder kontrollerer. Du har selv mulighet til å stille inn hvilken maksfart ATVn skal ha, velg mellom ca: 8, 12 og 20 km/h. Firhjulingen er dessuten utstyrt med ryggegir. Den store batteripakken på 36V 12Ah (tre seriekoblede blyakkumulatorer) gir en leketid på ca 30-90 minutter.

Selvom formatet er litet på denne ATV er det kjempegøy også for større barn (som f.eks. pappa) å prøvekjøre!

 • Passer barn i alder ca: 4-12 år

 • Maks last ca: 65 kg

 • Toppfart ca: 20 km/h

 • Grove luftfylte hjul

 • Trinnløst gasshåndtak, vrigass

 • Hydraulisk skivebremse bak, mekanisk foran

 • Batteriindikator

 • 36V batteripakke (3 stk. seriekoblede blyakkumulatorer 12V 12Ah)

 • Mål (LxBxH): 100 x 55 65 cm

 • Sittehøyde: 48 cm

 • Hjuldiameter: 30 cm

 • Frem og ryggegir

 • Sittehøyde: 48 cm

 • Vekt: ca 45 kg
 • Produktet leveres i kartong og krever sluttmontering. Monteringsanvisning på svensk medfølger.


  OBS:

 • Denne type hobby kjøretøy får ikke fremføres på offentlig vei!

 • Produktet skal aldri brukes uten tilsyn av voksne.

 • Må ikke brukes i nærheten av stup eller vassdrag.
 • Batteriset Quickswap ATV komplett 36V 12Ah
  Laddningsingång till Quickswap batteripaket, ATV
  Tändningslås för El-ATV
  Laddare 36V 1,6A till el-ATV
  ATV Adapter Elektronikbox-Motor Cobra Viper V4
  Gasreglage 36V till Elektrisk Mini ATV Nitrox Cobra 1000W
  Bromsklossar Cobra
  Främre höger bromsok till el-ATV Viper V3-Cobra V2
  Främre vänster bromsok till el-ATV Viper V3-Cobra V2
  Hydraulisk Broms bak till el-ATV
  Kedja T8F 76 Länkar
  Kedjelås till T8F
  Bakdrev T8F 64T 29mmCentrum 3x33PCD
  Elektronikbox 1910 800W-1000W 36V till el-ATV Cobra V4
  Elmotor 800W 36V med fästplatta
  Framhjul till El-ATV Viper
  Bakhjul till El-ATV 13x4,10-6 - Svart
  Däck 13x5.00-6 ATV
  Däck 13x4.10-6 ATV
  Slang 4.10-6
  Slang 3.50/4.00-6
  Slang 4.00-6 - Rak ventil
  Tändningslås för hastighet El-ATV
  Tändningslås för hastighet El-ATV 350W
  Fram/Bak knapp - ATV V4
  Nordbutiker Norge
  Filial av Nordbutiker i Sverige AB
  Org.nr: 918 488 014
  Godkjent for F-skatt
  Nordbutiker Logo