Kundeservice

Elbil Pagani Zonda - 12V

Enter fullscreen
 • Elbil Pagani Zonda - 12V
 • Elbil Pagani Zonda - 12V
 • Elbil Pagani Zonda - 12V
 • Elbil Pagani Zonda - 12V
 • Elbil Pagani Zonda - 12V
 • Elbil Pagani Zonda - 12V
 • Elbil Pagani Zonda - 12V
 • Elbil Pagani Zonda - 12V
 • Elbil Pagani Zonda - 12V
 • Elbil Pagani Zonda - 12V
 • Elbil Pagani Zonda - 12V
 • Elbil Pagani Zonda - 12V
 • Elbil Pagani Zonda - 12V
 • Elbil Pagani Zonda - 12V
Arrow Right Arrow Left
Ordinær pris: 4 295,-
2 995,-
 Gratis frakt mulig - Klikk her
OutOfStock
2995
NOK
Elbil Pagani Zonda - 12V
30761960
30761960
Pagani Zonda er et monster til supersportsbil med supertøffe linjer og mengder med finesser! Denne replika-elbil for barn skuffer virkelig ingen.Det finnes sportsbiler også finnes det supersportsbiler. Pagani Zonda er et prakteksempel av det sistnevnte! Denne modellen har en skikkelig fin byggkvalitet samt mange stilige detaljer som f.eks. lærsete (justerbar for ulike aldre), tøff LED-belysning, åpningsbare dører og mengder med andre realistiske detaljer. Utover lærsetet så er bilen utstyrt med andre detaljer for å gi en høy komfort, så som slitesterke dekk i solid EVA-gummi (til forskjell fra dekk i hardplast), individuell støtdemping for alle fire hjul samt “myk-start” for en mindre rykkete drift.Barnet kan selv starte elbilen gjennom å trykke på startknappen, da høres en motorlyd som indikerer at bilen er på. Det går fint an å kjøre bilen selv gjennom å trykke på gasspedalen. Når gasspedalen slippes aktiveres bremsen automatisk. Bilen har en stilig “girkasse” hvor man girer mellom drive- og revers. Styringen i rattet har en elektronisk styreservo noe som gjør at også mindre barn orker å vri på rattet. Denne bilen leveres dessuten med en digital 2,4G fjernkontroll noe som gjør at bilen også kan styres av foreldrene - perfekt for de mindre barna. Det er også men fjernkontrollen man stiller inn bilens hastighetsregulering slik at du som forelder har full kontroll. Dessuten finnes det en knapp for nødstopp.Flere knapper finnes på kontrollpanelet og et ratt for å aktivere lyd- og lys på bilen. Dessuten finnes det et uttak på kontrollpanelet hvor du kan koble til en MP3-spiller med medfølgende kabel (festes i spillerens headset uttak). Med innebygde høyttalere kan barnet deretter kjøre rundt i kvarteret og pumpe musikk slik at naboene blir grønne av misunnelse!Modellen passer fra ca 3-6 års alder og er utstyrt med sikkerhetsbelte. Yngre barn kan ofte kjøres rundt av foreldrene med hjelp av fjernkontrollen. På denne bilen er batteripakken avtagbart slik at du enten kan ta med deg batteriet å lade eller lade direkte i bilen. Ladingen skjer i et vanlig vegguttak med medfølgende lader.- Toppfart ca: 5-6 km/h- Motorstyrke: 2 x 35W- Batteri: 12V 5,2Ah oppladbar blyakkumulator (avtagbart batteripakke)- En lading om ca: 8-10h gir opp til 1-1,5h leketid avhengig av bruk - Dekk i solid EVA-gummi- Sete i kunstlær- Støtdemping- Digital fjernkontroll 2,4G- Max last 30 kg- Mål: 127 x 65 x 44,5 cm- Passer et barn opp til ca: 5-6 års alderElbilen levers i kartong og krever viss montering innen bruk. Monteringsanvisning på engelsk medfølger.- Anbefales fra 3 år.- Bruk kun under oppsyn av voksen.- Skal ikke brukes i trafikken- Skal ikke brukes i nærheten av stup e.l.
Lagerstatus
Out Of Stock   Produktet er avviklet 
 
 

Pagani Zonda er et monster til supersportsbil med supertøffe linjer og mengder med finesser! Denne replika-elbil for barn skuffer virkelig ingen.

Det finnes sportsbiler også finnes det supersportsbiler. Pagani Zonda er et prakteksempel av det sistnevnte! Denne modellen har en skikkelig fin byggkvalitet samt mange stilige detaljer som f.eks. lærsete (justerbar for ulike aldre), tøff LED-belysning, åpningsbare dører og mengder med andre realistiske detaljer. Utover lærsetet så er bilen utstyrt med andre detaljer for å gi en høy komfort, så som slitesterke dekk i solid EVA-gummi (til forskjell fra dekk i hardplast), individuell støtdemping for alle fire hjul samt “myk-start” for en mindre rykkete drift.

Barnet kan selv starte elbilen gjennom å trykke på startknappen, da høres en motorlyd som indikerer at bilen er på. Det går fint an å kjøre bilen selv gjennom å trykke på gasspedalen. Når gasspedalen slippes aktiveres bremsen automatisk. Bilen har en stilig “girkasse” hvor man girer mellom drive- og revers. Styringen i rattet har en elektronisk styreservo noe som gjør at også mindre barn orker å vri på rattet. Denne bilen leveres dessuten med en digital 2,4G fjernkontroll noe som gjør at bilen også kan styres av foreldrene - perfekt for de mindre barna. Det er også men fjernkontrollen man stiller inn bilens hastighetsregulering slik at du som forelder har full kontroll. Dessuten finnes det en knapp for nødstopp.

Flere knapper finnes på kontrollpanelet og et ratt for å aktivere lyd- og lys på bilen. Dessuten finnes det et uttak på kontrollpanelet hvor du kan koble til en MP3-spiller med medfølgende kabel (festes i spillerens headset uttak). Med innebygde høyttalere kan barnet deretter kjøre rundt i kvarteret og pumpe musikk slik at naboene blir grønne av misunnelse!

Modellen passer fra ca 3-6 års alder og er utstyrt med sikkerhetsbelte. Yngre barn kan ofte kjøres rundt av foreldrene med hjelp av fjernkontrollen. På denne bilen er batteripakken avtagbart slik at du enten kan ta med deg batteriet å lade eller lade direkte i bilen. Ladingen skjer i et vanlig vegguttak med medfølgende lader.

- Toppfart ca: 5-6 km/h
- Motorstyrke: 2 x 35W
- Batteri: 12V 5,2Ah oppladbar blyakkumulator (avtagbart batteripakke)
- En lading om ca: 8-10h gir opp til 1-1,5h leketid avhengig av bruk
- Dekk i solid EVA-gummi
- Sete i kunstlær
- Støtdemping
- Digital fjernkontroll 2,4G
- Max last 30 kg
- Mål: 127 x 65 x 44,5 cm
- Passer et barn opp til ca: 5-6 års alder

Elbilen levers i kartong og krever viss montering innen bruk. Monteringsanvisning på engelsk medfølger.

- Anbefales fra 3 år.
- Bruk kun under oppsyn av voksen.
- Skal ikke brukes i trafikken
- Skal ikke brukes i nærheten av stup e.l.
Extraladdare 12V till elbil
Fjärrkontroll 2,4G till Pagani Zonda