Kundeservice

Elbil Mercedes Benz Zetros 24V - Svart

Enter fullscreen
  • Elbil Mercedes Benz Zetros 24V - Svart
Arrow Right Arrow Left
4 995,-
 Gratis frakt mulig - Klikk her
OutOfStock
4995
NOK
Elbil Mercedes Benz Zetros 24V - Svart
30761386
30761386
Stor og tøff Mercedes elbil-lastebil med plass til to barn og masse last på lasteplanet! VÅR MERCEDES ZETROS: * 24V batterispenning, veldig sterk for å være elbil! * Doble motorer som driver begge bakhjulene * 240 Watt (2x120) motorstyrke * Dekk i solid gummi * Plass til to barn (samt last på lasteplanet) * Sete i kunstlær * 24V batteri * Støtdempere for bakhjulene MANGE ANDRE STORE ELBILER: * 12V batteri (eller kanskje bare 6V-batteri) * Driver med ett bakhjul * 35 til 70 watt motorstyrke * Dekk i hardplast * Kun plass til ett barn * Sete i hardplast * Ingen støtdemping Alle lastebilselskere kan nå slutte å lete - dere har kommet rett! Dette er en stor og robust elbil-lastebil lisensiert fra Mercedes-Benz. Og også om vi foreldre kanskje foredrar sportsbiler så kan vi innrømme at muligheten til å frakte leker, husdyr eller hageavfall pleier å bli verdsatt hos barna! Når det gjelder Mercedes Zetros så kan man dessuten skysse et søsken eller vennen, da elbilen har plass til to barn. Elbil Mercedes-Benz Zetros har en total motorstyrke på hele 240 Watt (2 stk. 120W motorer). De doble motorene gir en god fremkomst også på grus og gress. En annen detalj som pleier å verdsettes er att dekkene er produsert i solid gummi. Dette gir en lengre levetid og et lavere støynivås sammenlignet med dekk av hardplast som mange elbiler for barn har. Dessuten finnes det støtdemping for bakhjulene, noe som forbedrer komforten ytterligere. Denne elbilen leveres med en mengde ulike funksjoner slik at den minner så mye som mulig om en ekte bil. Den lille sjåførene starter bilen inne fra kupéen til lyden av en kul motorlyd. Flere innspilte melodier finnes i bilstereoen samt mulighet til å koble til mobiltelefon via en AUX-kabel. Knapp for tute og bilstereo finnes på rattet. Bilen har også frekk LED-belysning noe som gir effektfulle bilturer når det er mørkt ute. Dessuten kan alle dørene åpnes. Fremover kan man kjøre i ca: 6-7 km/h. En lading holder for opp til 45-60 min "leketid" (kommer an på bruk) og batteriet lades fullt på ca: 10 timer med medfølgende lader. Elbilen er veldig enkel å kjøre for barna - gass med gasspedalen og stopp gjennom å slippe opp pedalen. Inne i kupèen finnes det en girspak hvor barnet kan gire mellom fram- og revers. * Plass for 2 barn opp til ca 6-7 år * Max. last hele 60 kg * Doble motorer som driver begge bakhjulene * Toppfart ca: 6-7 km/h * 24V 5Ah oppladbart batteri (blyakkumulator) * Dekk i solid EVA-gummi * Innebygd bilstereo * LED-belysning i strålkasterne * Dører som kan åpnes * Mål (LxBxH): 136 x 86 x 84 cm * Mål emballasje: 138 x 77 x 44 cm * Vekt brutto/netto: 38/31 kg * Anbefales fra 3 år * Brukes kun under oppsyn av voksen * Brukes ikke i trafikken * Må ikke brukes i nærheten av stup eller vassdrag Manual på svensk medfølger.
Lagerstatus
Out Of Stock   Produktet er avviklet 
 
 
Stor og tøff Mercedes elbil-lastebil med plass til to barn og masse last på lasteplanet!

VÅR MERCEDES ZETROS:

* 24V batterispenning, veldig sterk for å være elbil!
* Doble motorer som driver begge bakhjulene
* 240 Watt (2x120) motorstyrke
* Dekk i solid gummi
* Plass til to barn (samt last på lasteplanet)
* Sete i kunstlær
* 24V batteri
* Støtdempere for bakhjulene

MANGE ANDRE STORE ELBILER:

* 12V batteri (eller kanskje bare 6V-batteri)
* Driver med ett bakhjul
* 35 til 70 watt motorstyrke
* Dekk i hardplast
* Kun plass til ett barn
* Sete i hardplast
* Ingen støtdemping
Alle lastebilselskere kan nå slutte å lete - dere har kommet rett! Dette er en stor og robust elbil-lastebil lisensiert fra Mercedes-Benz. Og også om vi foreldre kanskje foredrar sportsbiler så kan vi innrømme at muligheten til å frakte leker, husdyr eller hageavfall pleier å bli verdsatt hos barna! Når det gjelder Mercedes Zetros så kan man dessuten skysse et søsken eller vennen, da elbilen har plass til to barn.Elbil Mercedes-Benz Zetros har en total motorstyrke på hele 240 Watt (2 stk. 120W motorer). De doble motorene gir en god fremkomst også på grus og gress. En annen detalj som pleier å verdsettes er att dekkene er produsert i solid gummi. Dette gir en lengre levetid og et lavere støynivås sammenlignet med dekk av hardplast som mange elbiler for barn har. Dessuten finnes det støtdemping for bakhjulene, noe som forbedrer komforten ytterligere.

Denne elbilen leveres med en mengde ulike funksjoner slik at den minner så mye som mulig om en ekte bil. Den lille sjåførene starter bilen inne fra kupéen til lyden av en kul motorlyd. Flere innspilte melodier finnes i bilstereoen samt mulighet til å koble til mobiltelefon via en AUX-kabel. Knapp for tute og bilstereo finnes på rattet. Bilen har også frekk LED-belysning noe som gir effektfulle bilturer når det er mørkt ute. Dessuten kan alle dørene åpnes.

Fremover kan man kjøre i ca: 6-7 km/h. En lading holder for opp til 45-60 min "leketid" (kommer an på bruk) og batteriet lades fullt på ca: 10 timer med medfølgende lader. Elbilen er veldig enkel å kjøre for barna - gass med gasspedalen og stopp gjennom å slippe opp pedalen. Inne i kupèen finnes det en girspak hvor barnet kan gire mellom fram- og revers.


* Plass for 2 barn opp til ca 6-7 år
* Max. last hele 60 kg
* Doble motorer som driver begge bakhjulene
* Toppfart ca: 6-7 km/h
* 24V 5Ah oppladbart batteri (blyakkumulator)
* Dekk i solid EVA-gummi
* Innebygd bilstereo
* LED-belysning i strålkasterne
* Dører som kan åpnes
* Mål (LxBxH): 136 x 86 x 84 cm
* Mål emballasje: 138 x 77 x 44 cm
* Vekt brutto/netto: 38/31 kg
* Anbefales fra 3 år
* Brukes kun under oppsyn av voksen
* Brukes ikke i trafikken
* Må ikke brukes i nærheten av stup eller vassdrag


Manual på svensk medfølger.
Laddare 24V till elscooter - 500 mAh
Elektronikbox 24V till Mercedes Benz Zetros
Nordbutiker Norge
Filial av Nordbutiker i Sverige AB
Org.nr: 918 488 014
Godkjent for F-skatt
Nordbutiker Logo