Kundeservice

Elbil Mercedes Benz X-Class 4Matic - Svart

Enter fullscreen
  • Elbil Mercedes Benz X-Class 4Matic - Svart
  • Elbil Mercedes Benz X-Class 4Matic - Svart
  • Elbil Mercedes Benz X-Class 4Matic - Svart
  • Elbil Mercedes Benz X-Class 4Matic - Svart
  • Elbil Mercedes Benz X-Class 4Matic - Svart
  • Elbil Mercedes Benz X-Class 4Matic - Svart
  • Elbil Mercedes Benz X-Class 4Matic - Svart
  • Elbil Mercedes Benz X-Class 4Matic - Svart
Arrow Right Arrow Left
4 595,-
 Gratis frakt mulig - Klikk her
OutOfStock
4595
NOK
Elbil Mercedes Benz X-Class 4Matic - Svart
30761398
30761398
Kjempestilig elbil med FIREHJULSDRIFT, kontrollpanel med touhscreen, STORT batteripakke med hele 12v 14Ah samt med plass til opptil to barn. Mercedes X-Class 4Motion har masse heftige detaljer som åpningsbart lasteplan, kule felger med dekk i solid gummi, luksuriøse og komfortabel seter i kunstlær m.m. VÅR MERCEDES X-Class 4MOTION: -Ekte firehjulsdrift -Firemotorers, 140 Watt (4x35 W) motorstyrke. -Bilstereo med MP3-spiller. -Dekk i solid gummi. -Sete i kunstlær. -12V 14Ah batteri (100% mer kapasitet) -2,4G fjernkontroller -Komfortabel drift, mykstart -Støtdempere på bakhjulene MANGE LIKNENDE ELBILER: -Drives av et eller muligens to bakhjul -25-30W motorstyrke -Savner infotainmentsystem -Dekk i hul hardplast -Sete i hardplast -Betydlig mindre batteri, ofte bare 6 Volt! -Analog eller ingen fjernkontroll -full gas når pedalen berøres -ingen støtdemping. Mercedes X-Class er en heftig kul og luksuriøs pickup for den som vil synes på veien. Her har du nå sjansen til å gi ditt barn en ekte X-Class i skalert miniformat med masse nydelige Merca-detaljer som gir et veldig realistisk utseende. Dette er et "must" for Benz-entusiaster! Bilen er veldig komfortable for den lille sjåføren; luksuriøse seter i kunstlær sammen med støtdemping på bakhjulene. Bilen har lekker LED-belysning både foran og bak. Modellen er dessuten utrustet med "mykstart", noe som gir en mer behagelig og mindre rykkete drift for den lille bilentusiasten. Bilen drives av et riktig stort batteripakke på hele 12V 14Ah kapasitet, bestående av doble ladbare blyakkumulatorer. En ladning på ca 10-12 timer gir opptill 60-90 minutters "leketid" avhengig av kjørestil. Bilen kan enten kjøres av barnet selv eller styres av foreldrene med medfølgende fjernkontroll. Å kjøre bilen er enkelt: speede med gaspedalen også stanser bilen av seg selv når du slipper gaspedalen. Bilen kan kjøres på egenhånd fra omtrent: 2-3 års alderen, yngre barn kan bli kjørt av sine foreldre med den digitale 2,4G fjernkontrollen som medfølger. Bilen er utrustet med fire individuelle motorer på 35W hver (total motoreffekt på hele 140 Watt!), som gir en god framkomlighet og kraft samt en toppfart på ca 6 km/t. Tre forskjellige hastighetsnivåer finnes på fjernkontrollen. Revers finnes også. -Plass for to barn opptil ca: 5 år -Bilstereo med MP3-spiller -Åpningsbare dører -Fire motorer, totalt 140 Watt -Toppfart ca 6 km/t, med revers -Batteri: 12V 14 Ah (doble 12v 7Ah blyakkumulatorer) -Dekk i solid gummi -Seter i kunstlær -2,4G fjernkontroller -Max lastevekt: 35 kg -Mål (LxBxH): 141 x 80 x 66cm -Setebredde (totalt): 47 cm -Vekt netto/brutto: 31/35,5 kg -Målt embalasje: 142 x 80 x 44 cm Elbilen leveres i kartong og det kreves en viss montering før bruk. Monteringsinnstrukser på svensk og engelsk følger med. -Anbefales for barn 3år og oppover -Bruk kun under tilsyn av voksne -Brukes ikke i trafikken -Ikke bruk nærme stup eller vann.
Lagerstatus
Out Of Stock   Produktet er avviklet 
 
 
Kjempestilig elbil med FIREHJULSDRIFT, kontrollpanel med touhscreen, STORT batteripakke med hele 12v 14Ah samt med plass til opptil to barn.


Mercedes X-Class 4Motion har masse heftige detaljer som åpningsbart lasteplan, kule felger med dekk i solid gummi, luksuriøse og komfortabel seter i kunstlær m.m.


VÅR MERCEDES X-Class 4MOTION:

-Ekte firehjulsdrift

-Firemotorers, 140 Watt (4x35 W) motorstyrke.

-Bilstereo med MP3-spiller.

-Dekk i solid gummi.

-Sete i kunstlær.

-12V 14Ah batteri (100% mer kapasitet)

-2,4G fjernkontroller

-Komfortabel drift, mykstart

-Støtdempere på bakhjuleneMANGE LIKNENDE ELBILER:

-Drives av et eller muligens to bakhjul

-25-30W motorstyrke

-Savner infotainmentsystem

-Dekk i hul hardplast

-Sete i hardplast

-Betydlig mindre batteri, ofte bare 6 Volt!

-Analog eller ingen fjernkontroll

-full gas når pedalen berøres

-ingen støtdemping.Mercedes X-Class er en heftig kul og luksuriøs pickup for den som vil synes på veien. Her har du nå sjansen til å gi ditt barn en ekte X-Class i skalert miniformat med masse nydelige Merca-detaljer som gir et veldig realistisk utseende. Dette er et "must" for Benz-entusiaster! Bilen er veldig komfortable for den lille sjåføren; luksuriøse seter i kunstlær sammen med støtdemping på bakhjulene. Bilen har lekker LED-belysning både foran og bak. Modellen er dessuten utrustet med "mykstart", noe som gir en mer behagelig og mindre rykkete drift for den lille bilentusiasten.

Bilen drives av et riktig stort batteripakke på hele 12V 14Ah kapasitet, bestående av doble ladbare blyakkumulatorer. En ladning på ca 10-12 timer gir opptill 60-90 minutters "leketid" avhengig av kjørestil. Bilen kan enten kjøres av barnet selv eller styres av foreldrene med medfølgende fjernkontroll. Å kjøre bilen er enkelt: speede med gaspedalen også stanser bilen av seg selv når du slipper gaspedalen. Bilen kan kjøres på egenhånd fra omtrent: 2-3 års alderen, yngre barn kan bli kjørt av sine foreldre med den digitale 2,4G fjernkontrollen som medfølger.


Bilen er utrustet med fire individuelle motorer på 35W hver (total motoreffekt på hele 140 Watt!), som gir en god framkomlighet og kraft samt en toppfart på ca 6 km/t. Tre forskjellige hastighetsnivåer finnes på fjernkontrollen. Revers finnes også.


-Plass for to barn opptil ca: 5 år
-Bilstereo med MP3-spiller

-Åpningsbare dører

-Fire motorer, totalt 140 Watt

-Toppfart ca 6 km/t, med revers

-Batteri: 12V 14 Ah (doble 12v 7Ah blyakkumulatorer)

-Dekk i solid gummi

-Seter i kunstlær

-2,4G fjernkontroller

-Max lastevekt: 35 kg

-Mål (LxBxH): 141 x 80 x 66cm

-Setebredde (totalt): 47 cm

-Vekt netto/brutto: 31/35,5 kg

-Målt embalasje: 142 x 80 x 44 cm


Elbilen leveres i kartong og det kreves en viss montering før bruk. Monteringsinnstrukser på svensk og engelsk følger med.


-Anbefales for barn 3år og oppover

-Bruk kun under tilsyn av voksne

-Brukes ikke i trafikken

-Ikke bruk nærme stup eller vann.

Instrumentpanel till elbil Mercedes X-Class inkl strömbrytare
Fjärrkontroll 2,4G till Mercedes GTR AMG 4matic
Elektronikbox till Mercedes X-class
Nordbutiker Norge
Filial av Nordbutiker i Sverige AB
Org.nr: 918 488 014
Godkjent for F-skatt
Nordbutiker Logo