Kundeservice

Elbil Maserati Alfieri Concept 12V - Svart

Enter fullscreen
 • Elbil Maserati Alfieri Concept 12V - Svart
 • Elbil Maserati Alfieri Concept 12V - Svart
 • Elbil Maserati Alfieri Concept 12V - Svart
 • Elbil Maserati Alfieri Concept 12V - Svart
 • Elbil Maserati Alfieri Concept 12V - Svart
 • Elbil Maserati Alfieri Concept 12V - Svart
 • Elbil Maserati Alfieri Concept 12V - Svart
 • Elbil Maserati Alfieri Concept 12V - Svart
 • Elbil Maserati Alfieri Concept 12V - Svart
 • Elbil Maserati Alfieri Concept 12V - Svart
 • Elbil Maserati Alfieri Concept 12V - Svart
 • Elbil Maserati Alfieri Concept 12V - Svart
Arrow Right Arrow Left
Ordinær pris: 3 195,-
1 995,-
 Gratis frakt mulig - Klikk her
OutOfStock
1995
NOK
Elbil Maserati Alfieri Concept 12V - Svart
30761458
30761458
Elbil Maserati Alfieri er en italiensk fullblod med deilig feiende former og en virkelig luksuriøs følelse. Åpne dører og mange andre funksjoner.Vår Elbil MASERATI ALFIERI: - Dekk i solid EVA-gummi - 12V batteri, driver med begge bakhjulene - Luksus sete i kunstskinn - Digital 2.4G fjernkontroll - Komfortabel drift, "myk start" Mange andre selskaper som tilbyr MASERATI ALFIERI: - Dekk i hard plast - 6V batteri, drivermed kun med ett hjul - Sete i hard plast - Analog eller ingen fjernkontroll - Full gass når gasspedalen tråkkes Denne råkule elbilen er utstyrt med et virkelig komfortabel og attraktiv sete i brunt med tofarget lær belte som er sporty. I tillegg har den elektriske bilen skyvedører og mange andre funksjoner, for eksempel gummidekk, støtdemping og pen stereo, og LED-belysning, foran og bak. Dette er virkelig bilen for de små bilentusiastene som vil skille seg ut i nabolaget! Elbil Maserati Alfieri 12V har en myk start for mer komfortabel drift uten støt i oppstart. Dette er mulig gjennom den digitale 2.4G-teknologien som bilen bruker. De doble elektriske motorene med en samlet effekt på 70 watt opererer på begge drivhjulene, slik at bilen får bedre effekt, høyere hastighet og bedre manøvrerbarhet enn biler med bare en motor. Den elektriske bilen er utstyrt med tre hastigheter fremover og bakover. Bilen drives av et 12V 10Ah oppladbart batteri og ladet med den medfølgende 12V-laderen. En ladning på 6-8 timer gir opptil 60-90 minutter leke tid. Enten kan bilen kjøres av barnet selv eller kontrolleres av foreldrene med den medfølgende fjernkontrollen. Å kjøre bilen er enkelt: gass med gasspedalen, så stopper bilen av seg selv når du slipper gassen. Bilen kan kjøres på egen hånd av et ca 2-3 år gammel barn, yngre barn kan bli kjørt av foreldrene med fjernkontrollen. Setet kan skyves i lengderetningen for å imøtekomme ulike aldre. Fjernkontrollen er digital, noe som betyr at den ikke forstyrres av annet radioutstyr. Fakta om Elbil Maserati Alfieri 12V: - Egner seg for et barn opp til ca: 6 år - Dobbelmotorer, 35W/stk - Batteri: 12V 10Ah - Topphastighet ca 5-6 km/t - Girhåndtak med fram, bak og nøytral - Bilstereo med forhåndsinnstilte sanger og MP3-inngang - Front/bak LED-belysning og lydeffekter - Maks belastning 30 kg - Mål (LxBxH): 125 x 69 x 55 cm - Mål på emballasje: 127 x 65 x 37 cm - Bruttovikt / nett: 24 / 19,5 kg - Fjernkontroll inkludert, 2.4G
Lagerstatus
Out Of Stock   Produktet er avviklet 
 
 

Elbil Maserati Alfieri er en italiensk fullblod med deilig feiende former og en virkelig luksuriøs følelse. Åpne dører og mange andre funksjoner.

Vår Elbil MASERATI ALFIERI:
- Dekk i solid EVA-gummi
- 12V batteri, driver med begge bakhjulene
- Luksus sete i kunstskinn
- Digital 2.4G fjernkontroll
- Komfortabel drift, "myk start"

Mange andre selskaper som tilbyr MASERATI ALFIERI:
- Dekk i hard plast
- 6V batteri, drivermed kun med ett hjul
- Sete i hard plast
- Analog eller ingen fjernkontroll
- Full gass når gasspedalen tråkkes

Denne råkule elbilen er utstyrt med et virkelig komfortabel og attraktiv sete i brunt med tofarget lær belte som er sporty. I tillegg har den elektriske bilen skyvedører og mange andre funksjoner, for eksempel gummidekk, støtdemping og pen stereo, og LED-belysning, foran og bak. Dette er virkelig bilen for de små bilentusiastene som vil skille seg ut i nabolaget!

Elbil Maserati Alfieri 12V har en myk start for mer komfortabel drift uten støt i oppstart. Dette er mulig gjennom den digitale 2.4G-teknologien som bilen bruker. De doble elektriske motorene med en samlet effekt på 70 watt opererer på begge drivhjulene, slik at bilen får bedre effekt, høyere hastighet og bedre manøvrerbarhet enn biler med bare en motor. Den elektriske bilen er utstyrt med tre hastigheter fremover og bakover.

Bilen drives av et 12V 10Ah oppladbart batteri og ladet med den medfølgende 12V-laderen. En ladning på 6-8 timer gir opptil 60-90 minutter leke tid. Enten kan bilen kjøres av barnet selv eller kontrolleres av foreldrene med den medfølgende fjernkontrollen. Å kjøre bilen er enkelt: gass med gasspedalen, så stopper bilen av seg selv når du slipper gassen. Bilen kan kjøres på egen hånd av et ca 2-3 år gammel barn, yngre barn kan bli kjørt av foreldrene med fjernkontrollen. Setet kan skyves i lengderetningen for å imøtekomme ulike aldre. Fjernkontrollen er digital, noe som betyr at den ikke forstyrres av annet radioutstyr.

Fakta om Elbil Maserati Alfieri 12V:

- Egner seg for et barn opp til ca: 6 år
- Dobbelmotorer, 35W/stk
- Batteri: 12V 10Ah
- Topphastighet ca 5-6 km/t
- Girhåndtak med fram, bak og nøytral
- Bilstereo med forhåndsinnstilte sanger og MP3-inngang
- Front/bak LED-belysning og lydeffekter
- Maks belastning 30 kg
- Mål (LxBxH): 125 x 69 x 55 cm
- Mål på emballasje: 127 x 65 x 37 cm
- Bruttovikt / nett: 24 / 19,5 kg
- Fjernkontroll inkludert, 2.4G
Huvudströmbrytare - Elbil, rund, silver Typ A
Nordbutiker Norge
Filial av Nordbutiker i Sverige AB
Org.nr: 918 488 014
Godkjent for F-skatt
Nordbutiker Logo