Kundeservice

Elbil LAND RIDER 2x45W 12V

Plass til to barn

Enter fullscreen
 • Elbil LAND RIDER 2x45W 12V
 • Elbil LAND RIDER 2x45W 12V
 • Elbil LAND RIDER 2x45W 12V
 • Elbil LAND RIDER 2x45W 12V
 • Elbil LAND RIDER 2x45W 12V
 • Elbil LAND RIDER 2x45W 12V
 • Elbil LAND RIDER 2x45W 12V
 • Elbil LAND RIDER 2x45W 12V
 • Elbil LAND RIDER 2x45W 12V
 • Elbil LAND RIDER 2x45W 12V
 • Elbil LAND RIDER 2x45W 12V
Arrow Right Arrow Left
Ordinær pris: 999 999,-
999 999,-
 Gratis frakt mulig - Klikk her
Lagerstatus
 
 

OBS: DENNE ELBILEN ER GIGANTISK, trenger nesten en egen carport! :) På tross av at yttermålene på Land Rider ikke skiller seg mye fra våre andre to-seters modeller så er kupéen vesentlig mye breiere, da hjulene ikke stikker ut så mye til sidene. Land Rider har to separate seter med en ordentlig midtkonsoll mellom, og massevis av stilige lys- og lydeffekter. I denne utførelsen inngår en fjernkontroll slik at du som forelder kan styre bilen. To separate seter med midtkonsoll i mellom  Plass til to barn på ca 3-7 år  Doble motorer, 45W/stk  Toppfart ca 6 km/t  Batterier: 12V 7Ah  To gir framover samt revers  Innebyggd stereo med MP3-inngang  Makslast 40 kg  Stor og ruvende med målene (LxBxH): 140x97x72 cm  Setebredde: 2 x 27 cm  Fjernkontroll inkludert

Land Rider er størst og den mest imponerende av våre elbiler. På tross av at yttermålene ikke skiller seg nevneverdig fra våre andre tosetersmodeller så har Land Rider absolutt det største kupérommet, med to separate seter og med ordentlig midtkonsoll. Råtøft utseende med strålekastere i klart glass og fete ""bling-bling""-felger i krom, og at den har en lengde på hele 140 cm (!) blir den hele nabolagets blikkfang! Med to kraftige 45W motorer kommer man seg fint fram både på grusveier og over gressplenen. Bilen drives av to stk parallellkoblede 12V 7Ah blyakkumulatorer som gir godt med kraft. Modellen har en innebyggd stereo som enten kan spille noen forhåndslagrede melodier, og det finnes også et uttak slik at en MP3-spiller kan tilkobles via medfølgende ledning. Når lyden er på aktiveres også heftige, blinkende lyseffekter. Dette er bilen for den som vil vise seg frem på gårdsplassen!

 • Plass til to barn 
 • Passer til alderne 3-7 år 
 • 2 stk motorer på 45W 
 • Toppfart ca 6 km/t 
 • Batterier: 12V 7Ah (2 stk parallellkoblede, 12V 7Ah) 
 • Opp til 90 minutters leketid/opplading
 • To gir framover samt revers  
 • Innebyggd stereo med MP3-inngang 
 • Makslast 40 kg 
 • Stor och tøff med målene (LxBxH): 140x97x72 cm 
 • Setebredde: 2 x 27 cm 
 • Fjernkontroll er inkludert

Elbilen levereras i pakke og krever noe montering før bruk. Monteringsanvisning på engelsk medfølger.

INFORMASJON OM ELBILER FOR BARN

På Ruller.no finner du et av Norges bredeste utvalg av elektriske biler til barn. Når det gjelder elektriske biler for barn, er det flere tekniske funksjoner som gjør to tilsynelatende identiske produkter kan variere mye. Nedenfor finner du et utvalg av viktige funksjoner som er viktig å vurdere når du velger en modell:

BILENS STØRRELSE:
Et par centimeter forskjell på alle sider og kanter gjør stor forskjell for denne typen leker. En stor elektrisk bil kan noen ganger være så romslig at den kan romme to barn. I tillegg får større biler bedre tilgjengelighet over ujevnheter. Vær imidlertid oppmerksom på at de større elbilene ikke er så enkle å oppbevare. Alle elektriske biler må være parkert i nærheten av en stikkontakt i et tørt miljø for lading, og jo dess større den elektriske bilen er, kan det hende at den i noen tilfeller er vanskelig å få inn i huset hvis du ikke et annet sted som er passende for lading.

ULIKE MOTORER:
Elektriske biler til barn er vanligvis utstyrt med en, to eller fire elektriske motorer. Med en motor (vanligvis på elektriske biler drevet av et 6 Volt batteri), kjører bare ett av bakhjulene. Med to motorer (normale biler med et 12 volts batteri) driver begge drivhjul, og med fire motorer, firehjulsdrevet elektrisk bil. Jo flere motorer en elektrisk bil er utstyrt med, jo mer kraft og tilgjengelighet får bilen. Det er også forskjellige Watt-krefter på motorene, som også påvirker ytelsen.

BATTERISTØRRELSE:
Den enkleste / minste varianter av el-biler har et batteri med 6 volt, mens de mer påkostet bilene har 12 volts batteri. Den høyere spenningen gir muligheten til å drive to motorer i stedet for en, noe som gir mer strøm til bilen. En viktig detalj med batterier er de ulike mulighetene som er tilgjengelige, som kalles Ah (Amperetimes). Det er kapasiteten som bestemmer hvor mye driftstid du får per ladning. Selv om det ikke høres ut som det er stor forskjell mellom 7Ah og 10Ah, så det er faktisk 43% større kapasitet!

DEKK I EVA GUMMI:
Det er to forskjellige typer dekk på disse produktene, hvor materialet er hul plast med et gummibånd på midten, og den andre er solide dekk i EVA gummi. Sistnevnte gir roligere drift og betydelig lengre levetid.

FJERNKONTROLL 2.4G ELLER 27 MHZ:
Mange elektriske biler til barn leveres med den medfølgende fjernkontrollen, slik at du kan kontrollere om det er nødvendig. Det er imidlertid to forskjellige varianter av fjernkontroller basert på forskjellige teknikker, og avviker delvis. Den enklere formen av fjernkontroll er analog 27MHz (eller 40Mhz). Noen ganger har du kanskje opplevd at en fjernkontroll for et R / C leketøy også kan kontrollere andre leker? Deretter er de analoge fjernkontrollene de samme. Den nyere teknologien er kalt 2.4G og er digital. Med denne teknikken er risikoen minimal for at fjernkontrollen skal forstyrres av annet radioutstyr.

MYK START:
Dette er noen som “kommer med på kjøpet" hvis du skaffer deg en elektrisk bil med 2.4G-teknologi. Myk start betyr at motorene akselererer gradvis når du eller barnet gasser, og gir dermed en behagelig, jevn drift. Elektriske biler for barn som ikke har denne funksjonen har en gass som fungerer som en bryter; enten full gass eller ingen gass, som kan oppfattes som lite kjekt for barna.

SETER I KUNSTLÆR:
Noen biler er utstyrt med et sete i lær, som gir en svært luksuriøs følelse og selvfølgelig økt komfort for føreren.

LAKKERT KAROSSERI:
Elektriske biler til barn har karosseri i plast. Noen modeller har en utmerket lakkering, som gir en svært høy finish og et utseende som minner mer om en skikkelig bil!

"
Extraladdare 12V till elbil
Elektronikbox till elbil Humbler, Land Rider, Roadster m fl
Elektronikbox till elbil Humbler, Land Rider, Roadster m fl
Kanskje dette også kan være interessant!?
Barn i bilen skylt
Barn i bilen skilt
Ordinær pris: 39,-
Nå: 19,-
Pusselmatta 12 bitar, 244 x 183 cm
Pusslespillsmatte 12 biter, 244 x 183 cm
499,-
Nordbutiker Norge
Filial av Nordbutiker i Sverige AB
Org.nr: 918 488 014
Godkjent for F-skatt
Nordbutiker Logo