Kundeservice

Elbil Ford Ranger EVA 12V - Svart

Enter fullscreen
 • Elbil Ford Ranger EVA 12V - Svart
 • Elbil Ford Ranger EVA 12V - Svart

  Oppbevaringsrom under panseret

 • Elbil Ford Ranger EVA 12V - Svart

  Dekk i solid EVA-gummi

 • Elbil Ford Ranger EVA 12V - Svart

  Bilstereo med Mp3-tilkobling

 • Elbil Ford Ranger EVA 12V - Svart

  Frekk LED-belysning foran, bak og i ekstralysene

Arrow Right Arrow Left
Ordinær pris: 3 495,-
3 295,-
 Gratis frakt mulig - Klikk her
OutOfStock
3295
NOK
Elbil Ford Ranger EVA 12V - Svart
30761240
30761240
Tøff Ford Ranger med solid EVA gummi dekk og sete for ett eller to barn.Stor og praktisk pickup i lisensiert design av Ford Ranger. Denne tøffe elektriske bilen har plass til to barn, og mange kule funksjoner som flere brytere, åpningsbare dører og åpningsbar panser til motoren, støtdempet hjul, FM-radio, MP3-inngang, USB / SD-kort, etc. Ranger har dessuten en LED belysning i frontlysene - (også i baklys)- og fjernlys. Kommer med fjernkontroll. Ford Ranger er en 12V lisensiert kopi med attitude. På samme måte som en pick-up, er Ford Ranger stor og solid med plass til to barn. Elbil Ford Ranger er laget for å kjøre rundt tomten med støtdempere og solid bakkefrigjøring. 2 motorer med 45 W effekt / stk gir god tilgjengelighet, selv på grus og kuttet plener. Ford Ranger kommer med en rekke funksjoner for å minne deg mye om en ekte bil. Dører, panser og klaffdeksel er åpne. Flere forhåndsinnstilte sanger, samt muligheten til å koble MP3-spillere til, USB-enhet eller SD-kort for å spille din egen favorittmusikk. FM-radio er også tilgjengelig slik at den lille sjåføren kan lytte til favorittkanalen under turen! Belysning finnes i frontlys, tåkelys og baklys. I tillegg fungerer kastelysene over setene i tillegg, som gir effektive turer, selv når det er mørkt utenfor. Bilen er utstyrt med to elektriske motorer som fører til at begge bakhjulene driver. Dette er en stor fordel da bilen får mer kraft og bedre tilgjengelighet. Bilen har to fremdriftshastigheter og revers gir. Fremover kan du kjøre opp til 6 km / t. En ladning varer i opp til 45 til 90 min "spill" (avhengig av applikasjon) og batteriet fulladet på ca 8 timer med den medfølgende laderen. Elektrisk bil er veldig lett å kjøre for barna - gass med gasspedalen og stopp ved å slippe gasspedalen. Denne modellen inkluderer også en fjernkontroll slik at du/dere som foreldre kan styre om det ønskelig. Fakta om Elbil Ford Ranger EVA-Hjul: - Plass for to barn opptil 6-7 år - 2 motorer, 45W / stk - Topphastighet ca 6 km / t - 12V 7Ah oppladbart batteri - Dekk i solid EVA-gummi - Individuell støtdemping for bakhjulene - Med fjernkontroll 27 Mhz - To hastigheter forover og bakover - Maks belastning 35 kg - Innebygd stereo med FM-radio, MP3-inngang, USB og SD-kontakter - LED-belysning i frontlykter og ekstra lys - Åpningsbare dører - Åpningsbart panser og luke for bagasjerom - Voltmeter på kontrollpanelet - Mål (LxBxH): 134x81x77 cm - Mål på emballasje: 134 x 75 x 44,5 cm - Setebredde: 48 cm - Setedybde: 18 cm - Anbefalt fra 3 år. - Bruk kun under tilsyn av voksen. - Ikke brukt i trafikken. - Ikke bruk nær stup eller elver.
Lagerstatus
Out Of Stock   Produktet er avviklet 
 
 

Tøff Ford Ranger med solid EVA gummi dekk og sete for ett eller to barn.

Stor og praktisk pickup i lisensiert design av Ford Ranger. Denne tøffe elektriske bilen har plass til to barn, og mange kule funksjoner som flere brytere, åpningsbare dører og åpningsbar panser til motoren, støtdempet hjul, FM-radio, MP3-inngang, USB / SD-kort, etc. Ranger har dessuten en LED belysning i frontlysene - (også i baklys)- og fjernlys. Kommer med fjernkontroll.

Ford Ranger er en 12V lisensiert kopi med attitude. På samme måte som en pick-up, er Ford Ranger stor og solid med plass til to barn. Elbil Ford Ranger er laget for å kjøre rundt tomten med støtdempere og solid bakkefrigjøring. 2 motorer med 45 W effekt / stk gir god tilgjengelighet, selv på grus og kuttet plener.

Ford Ranger kommer med en rekke funksjoner for å minne deg mye om en ekte bil. Dører, panser og klaffdeksel er åpne. Flere forhåndsinnstilte sanger, samt muligheten til å koble MP3-spillere til, USB-enhet eller SD-kort for å spille din egen favorittmusikk. FM-radio er også tilgjengelig slik at den lille sjåføren kan lytte til favorittkanalen under turen! Belysning finnes i frontlys, tåkelys og baklys. I tillegg fungerer kastelysene over setene i tillegg, som gir effektive turer, selv når det er mørkt utenfor.

Bilen er utstyrt med to elektriske motorer som fører til at begge bakhjulene driver. Dette er en stor fordel da bilen får mer kraft og bedre tilgjengelighet. Bilen har to fremdriftshastigheter og revers gir. Fremover kan du kjøre opp til 6 km / t. En ladning varer i opp til 45 til 90 min "spill" (avhengig av applikasjon) og batteriet fulladet på ca 8 timer med den medfølgende laderen. Elektrisk bil er veldig lett å kjøre for barna - gass med gasspedalen og stopp ved å slippe gasspedalen. Denne modellen inkluderer også en fjernkontroll slik at du/dere som foreldre kan styre om det ønskelig.

Fakta om Elbil Ford Ranger EVA-Hjul:
- Plass for to barn opptil 6-7 år
- 2 motorer, 45W / stk
- Topphastighet ca 6 km / t
- 12V 7Ah oppladbart batteri
- Dekk i solid EVA-gummi
- Individuell støtdemping for bakhjulene
- Med fjernkontroll 27 Mhz
- To hastigheter forover og bakover
- Maks belastning 35 kg
- Innebygd stereo med FM-radio, MP3-inngang, USB og SD-kontakter
- LED-belysning i frontlykter og ekstra lys
- Åpningsbare dører
- Åpningsbart panser og luke for bagasjerom
- Voltmeter på kontrollpanelet
- Mål (LxBxH): 134x81x77 cm
- Mål på emballasje: 134 x 75 x 44,5 cm
- Setebredde: 48 cm
- Setedybde: 18 cm
- Anbefalt fra 3 år.
- Bruk kun under tilsyn av voksen.
- Ikke brukt i trafikken.
- Ikke bruk nær stup eller elver.


Manual (Svenska)

FordRanger20161017.pdf

Nordbutiker Norge
Filial av Nordbutiker i Sverige AB
Org.nr: 918 488 014
Godkjent for F-skatt
Nordbutiker Logo