Kundeservice

Elbil ATV Revenger R/C - Svart

Doble 35W elmotorer

Enter fullscreen
 • Elbil fyrhjuling Revenger R/C - Svart
 • Elbil fyrhjuling Revenger R/C - Svart
 • Elbil fyrhjuling Revenger R/C - Svart
 • Elbil fyrhjuling Revenger R/C - Svart
3 195,-
 Gratis frakt mulig - Klikk her
Lagerstatus
   På lager 
 
 

ATV Revenger er en tøff ATV med doble 35W elmotorer, støtdempere og dekk i myk gummiblanding. Den har også fungerende lys, lydeffekter samt tilkobling for Mp3-spiller. Den har to hastighetstrinn samt revers. Passer for barn i en 3-7 års alder Doble motorer, 35W / stk  Toppfart: ca 5 km/t Batteri: 12V 7ah oppladbar blyakkumulator  Dekk i myk skumplast  Maks last: ca 30 kg  Mål (LxBxH): 103 x 68 x 73 cm

ATVen er utstyrt med doble el-motorer som gjør at begge bakhjulene driver. Dette er en stor fordel da bilen får mer kraft samt bedre fremkommelighet. Bilen har to gir framover samt revers. Framover kan man komme opp i 5-6 km/t, revers i ca 3 km/t. Alt kontrolleres med knappetrykking på ATVen sitt kontrollpanel, der du også finner knappen for å aktivere lydeffekter, samt en inngang for å koble til en Mp3-spiller. En lading til en 60-90 min "leketid" og batteriet lades fullt på ca 8 timer med medfølgende lader. El-bilen er veldig lett å kjøre for barna - gi gass med gasspedalen og stanse ved å slippe opp pedalen. Anbefalt alder er ca 3-7 år. Yngre barn kan i tilfelle bruke produktet med hjelp av en voksen.

 • Motor: 2 x 12V
 • Hastighet: Ca: 5 km/h 
 • Batteritype: Blyakkumulator 12V 7Ah 
 • Input lader: 240V 50Hz AC 
 • Output lader: 12V DC 
 • Ladetid: 8-10 timmar 
 • Leketid per lading: 60-90 minutter, avhengig av type bruk. 
 • Maks lastevekt: 30 kg 
 • Mål (LxBxH): 103 x 68 x 73 cm
 • Brutto- samt Nettovekt: 21/17.5 kg

INFORMASJON OM ELBILER FOR BARN

På Ruller.no finner du et av Norges bredeste utvalg av elektriske biler til barn. Når det gjelder elektriske biler for barn, er det flere tekniske funksjoner som gjør to tilsynelatende identiske produkter kan variere mye. Nedenfor finner du et utvalg av viktige funksjoner som er viktig å vurdere når du velger en modell:

BILENS STØRRELSE:
Et par centimeter forskjell på alle sider og kanter gjør stor forskjell for denne typen leker. En stor elektrisk bil kan noen ganger være så romslig at den kan romme to barn. I tillegg får større biler bedre tilgjengelighet over ujevnheter. Vær imidlertid oppmerksom på at de større elbilene ikke er så enkle å oppbevare. Alle elektriske biler må være parkert i nærheten av en stikkontakt i et tørt miljø for lading, og jo dess større den elektriske bilen er, kan det hende at den i noen tilfeller er vanskelig å få inn i huset hvis du ikke et annet sted som er passende for lading.

ULIKE MOTORER:
Elektriske biler til barn er vanligvis utstyrt med en, to eller fire elektriske motorer. Med en motor (vanligvis på elektriske biler drevet av et 6 Volt batteri), kjører bare ett av bakhjulene. Med to motorer (normale biler med et 12 volts batteri) driver begge drivhjul, og med fire motorer, firehjulsdrevet elektrisk bil. Jo flere motorer en elektrisk bil er utstyrt med, jo mer kraft og tilgjengelighet får bilen. Det er også forskjellige Watt-krefter på motorene, som også påvirker ytelsen.

BATTERISTØRRELSE:
Den enkleste / minste varianter av el-biler har et batteri med 6 volt, mens de mer påkostet bilene har 12 volts batteri. Den høyere spenningen gir muligheten til å drive to motorer i stedet for en, noe som gir mer strøm til bilen. En viktig detalj med batterier er de ulike mulighetene som er tilgjengelige, som kalles Ah (Amperetimes). Det er kapasiteten som bestemmer hvor mye driftstid du får per ladning. Selv om det ikke høres ut som det er stor forskjell mellom 7Ah og 10Ah, så det er faktisk 43% større kapasitet!

DEKK I EVA GUMMI:
Det er to forskjellige typer dekk på disse produktene, hvor materialet er hul plast med et gummibånd på midten, og den andre er solide dekk i EVA gummi. Sistnevnte gir roligere drift og betydelig lengre levetid.

FJERNKONTROLL 2.4G ELLER 27 MHZ:
Mange elektriske biler til barn leveres med den medfølgende fjernkontrollen, slik at du kan kontrollere om det er nødvendig. Det er imidlertid to forskjellige varianter av fjernkontroller basert på forskjellige teknikker, og avviker delvis. Den enklere formen av fjernkontroll er analog 27MHz (eller 40Mhz). Noen ganger har du kanskje opplevd at en fjernkontroll for et R / C leketøy også kan kontrollere andre leker? Deretter er de analoge fjernkontrollene de samme. Den nyere teknologien er kalt 2.4G og er digital. Med denne teknikken er risikoen minimal for at fjernkontrollen skal forstyrres av annet radioutstyr.

MYK START:
Dette er noen som “kommer med på kjøpet" hvis du skaffer deg en elektrisk bil med 2.4G-teknologi. Myk start betyr at motorene akselererer gradvis når du eller barnet gasser, og gir dermed en behagelig, jevn drift. Elektriske biler for barn som ikke har denne funksjonen har en gass som fungerer som en bryter; enten full gass eller ingen gass, som kan oppfattes som lite kjekt for barna.

SETER I KUNSTLÆR:
Noen biler er utstyrt med et sete i lær, som gir en svært luksuriøs følelse og selvfølgelig økt komfort for føreren.

LAKKERT KAROSSERI:
Elektriske biler til barn har karosseri i plast. Noen modeller har en utmerket lakkering, som gir en svært høy finish og et utseende som minner mer om en skikkelig bil!

"
Andre ser også på:
Elbil Beamer i4 12V - Vit
Elbil Beamer i4 12V
2195,-
Elbil Mercedes 300S Classic 12V - Vinröd metallic
Elbil Mercedes 300S Classic 12V
2995,-
Elbil Volvo XC90 Inscription 12V - Bursting Blue
Elbil Volvo XC90 Inscription 12V
4295,-
Elbil Volvo XC90 Kinetic 12V - Vit
Elbil Volvo XC90 Kinetic 12V
3295,-
Elbil Volvo XC90 Momentum 12V - Svart
Elbil Volvo XC90 Momentum 12V
3795,-
Elbil Motorcykel Sport R600 12V - Röd
Elmotorsykkel Sport R600 - 12V
2295,-
Elbil Volvo S90 Momentum 12V - Svart
Elbil Volvo S90 Momentum 12V
2695,-
Elbil Volvo S90 R-design 12V - Bursting blue
Elbil Volvo S90 Inscription 12V
3195,-
Kanskje dette også kan være interessant!?